• Menu
  • Menu

Tu câte țări ai vizitat?

10 mai 2019

Am revenit iar la hartă – 47 de țări cu tot cu România. M-aș întoarce în unele locuri? Cu siguranță! Ba chiar urmează să o facem foarte curând. Numărul țărilor prin care ai călătorit nu înseamnă nimic special pentru mine. Ci, așa cum spun și mai jos, ce ai învățat din asta. Sau poate cum te-a schimbat.Create your own visited countries map or check out the JavaScript Charts.

4 ianuarie 2018

M-am întors la hartă de curiozitate să văd câte țări am mai vizitat între timp. Chiar dacă am fost mai mult plecată decât acasă, m-am tot întors prin țări înc care am fost deja. Filipine, Thailanda, Laos, Vietnam, Spania, Italia etc. Noutățile pe listă sunt

Myanmar – ce mă bucur că am fost într-un final. Și mi-a plăcut. E o destinație de pus pe listă.

Serbia – nu fusesem până anul trecut

Mexic

Guatemala

El Salvador acum

Septembrie 2015

Până aseară nu prea mi-am pus problema asta – câte țări am vizitat! Nu m-a interesat în mod special un număr, o cantitate, simt că experiențele și lucrurile pe care le-am învățat din călătorii sunt mult mai importante și mai ales simt că nu reflectă neapărat numărul de țări.

Îți recomand, până să ajungem la număr meu, să citești Ce am învățat de când mă tot plimb prin lume. Articol scris acum aproape doi ani, de atunci am mai adunat lucruri învățate!

Iar acum o să vă dezvălui și număr meu! Am vizitat sau am fost în 13% din tările de pe planetă! Adică 34 de țări, cu tot cu România!

Cred (sper) că nu am ratat vreo țară (cu toate că e posibil). Nu țin evidența numărului de zboruri (am fost șocată când am văzut la cineva că aniversa zborul cu numărul 100), nici a țărilor, a trenurilor, autobuzelor sau alte mijloace de transport în comun.

Nu știu dacă am făcut baie în unul sau toate oceanele planetei… Aseară s-a întâmplat să mă facă cei de la Lonely Planet să îmi completez profilul și să îmi descopăr numărul (de până acum).

tari vizitate

 

Tu câte țări ai vizitat? Fără rușine! Mai important e ce ai învățat! 

Și încă o curiozitate – voi știți mereu, la orice oră din zi și din noapte în câte țări ați fost până acum?

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

24 comments