• Menu
  • Menu

Avertizare de călătorie in Taiwan

Știu că e foarte neplăcut să te plimbi prin lume și din senin să auzi că sunt tot felul de catastrofe naturale prin zonele spre care te îndrepți. Am pățit asta când eram în China, acolo unde nici nu aveam prea mult acces la internet, astfel încât să înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în Filipine (acolo era problema).

Acum, din păcate pentru aceia dintre voi care se pregăteau să meargă in Taiwan (simpatică țară și simpatici locuitorii ei), am o veste proastă! Taifunul Dujuan face ravagii momentan. Sunt două victime dar foarte mulți răniți. Catastrofa are loc în partea de nord a insulei. Am întrebat într-un grup de călători și sper să primesc informații despre cum e vremea pe acolo și cât de afectată este sau nu partea de sud sau alte zone. Revin cu noutăți pe parcursul zilei.

De pe Facebook (până acum) am doar păreri împărțite

Avertizare de călătorie Taiwan

Almost half a million people are still without electricity in Taiwan.

The storm hit the Chinese coastal city of Putian on Tuesday morning, state news agency Xinhua said, but there were no immediate reports of damage.

De aici.

Deci, dacă în perioada imediat următoare te îndrepți spre Taiwan (sau zonele adiacente), te rog să verifici puțin și starea vremii! – ca idee de best practices de călătorie e de preferat să verifici mereu daca există avertizare de călătorie, mai ales când pleci în zone cu posibil risc! De cele mai multe ori MAE își face bine treaba și nu strică să ai așa idee dacă se întâmplă ceva mai suspicios.

Dacă vrei să vezi câteva poze de pe acolo (Taiwan), găsești în albumele de pe Facebook (Taiwan 1, Taiwan 2). (articolele din urmă nu afisează pozele, poate reușesc să le corectez secolul ăsta!)

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.