• Menu
  • Menu

Călătoare 19

Eram în dubii dacă să scriu acest articol sau nu, dar simt că în ultima vreme Universul îmi tot spune lucuri iar mie îmi place să ascult de el și să împartășesc și cu voi descoperirile!

Despre coast to coast în America cu trenul, așteptări vs realitate în călătorii, joburi pentru nomazi, drumuri numai bune de plimbat pe ele și o ofertă bună pentru Thailanda!

Ei bine, eu visez, dacă ajung în Americă, să nu merg pentru câteva zile și atât. Merg doar dacă o fac de la o coastă la cealată. de preferat cu un Van. În seara asta am găsit un articol care îmi spune că pot face asta cu trenul și costă 213 dolari. Bine, costă mult mai mult dacă îți iei și opriri și nu mergi patru zile constant cu trenul, dar după poze pare o experientă de neratat. Detalii aici.


Mai e puțin din 2015, dar poate trecem Norvegia măcar pe lista din 2016. 27 de motive pentru care merită – aici.


Dacă vreți să plecați în lume sunt și câteva joburi tocmai pune pentru asta. Scriitor de travel (dar nu neapărat pe un blog), blogging, work away, voluntariat și multe altele aici. În total sunt 45.


Despre călătorii și proiecții

Așteptări

asteptari

Realitate

realitate

 

Mai multe situații aici.


 

Dacă ai chef de un roadtrip găsești aici o listă de 39 de drumuri de senzație! Numărul 7 – Transalpina. Nici nu trebuie să pleci prea departe!


Și dacă ai chef să dai o tură până în Thailanda, o poți face până în 450 de euro de persoană! Detalii aici.


Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.