• Menu
  • Menu

Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea (P)

Salutări din Cannes! Nu prea am avut internet zilele astea pentru că zona este afectată de inundații și momentan atât netul cât și plata cu cardul sunt rarități! Sper să revin zilele următoare la programul normal de scris pe blog după ce mă mut la Nisa. Do not hate me, fac doar ceea ce iubesc!

Tu ai o pasiune pe care o iubești cu fiecare celulă a ta? Eu am. Dacă nu ți-ai dat seama înca probabil cea mai mare pasiune a mea este călătoritul. Așa că eu nu aș spune nu unui ajutor suplimentar în a face lucrurile pe care le iubesc.

Îmi doresc foarte mult să nu mai irosesc resurse pe zboruri înainte și înapoi (ca racul) ci să mă concentrez mai mult pe mersul tot înainte. Da, aș pleca într-o călătorie mai lungă și doar gândul că  10 dolari pe zi pot să fie suficienți în Asia în timp ce acasă se tot duc banii pe diverse alte prostii sau pe bilete de avion de întoarcere / și / sau conexiuni, mă oftică rău de tot! Asta că tot vă întrebam tu cum ai alege să călătorești pe termen mai lung.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vă mai spuneam că cei de la Kruger&Matz oferă burse pentru pasiunea ta. Atunci am vorbit despre trei elemente principale cu care trebuie să hrănești o pasiune – timp, compromisuri, curaj! Încă aud atât de des acest nu am timp și îmi pare atât de rău când îl aud. Te rog frumos, te rog eu cu toată ființa mea, dacă iubești mult mult de tot să faci un lucru, încearcă să te concentrezi să îl faci. O să te simți mai bine, mai fericit, mai implinit…

Acum nu vreau să te mai amețesc eu prea mult cu discursul meu motivațional, o să îți amintesc doar pașii prin care poți câștiga 15,000 de lei (brut) pentru pasiunea pe care o ai și ce aș face eu dacă aș câștiga suma asta!


 

Mecanism de înscriere

1. Intră pe pasiuneata.ro și completează un formular!
2. Strânge cât mai multe like-uri în perioada de votare în care te-ai înscris. (Votarea se face pe bază de Like din contul personal de Facebook).
3. La finalul sesiunii de votare se vor lista cei mai votați trei participanți, juriul va alege cine ajunge în finală. Finalistul va primi cadou un smartphone Kruger&Matz Flow 2, iar cei de pe locul 2 si 3 vom primi câte o pereche de căști Kruger&Matz KM660RW.
4. După ce sunt aleși toți finaliștii, li se oferă șansa de a-și promova pasiunea cu ajutorul unui video profesionist.
5. Cele patru clipuri din finală o să fie supuse votului public, la final două persoane pleacă acasa cu premiile mari! (două burse de câte 15,000 de lei brut).


Ce aș face eu cu banii?

Așa cum spuneam și mai sus, i-aș adăuga la restul finanțelor strânse și aș pleca în lume. Nu cu banii de pâine ci cu banii de bursă, fair & square! Dacă nu câștig eu sper să câștige unul dintre voi, fuga la înscieri!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.