• Menu
  • Menu

CONCURS cu bilete la HipTrip unde voi modera workshop-ul „Next Destination: India”

Între 8 si 11 octombrie are loc Hip Trip, din punctul meu de vedere cel mai tare festival de toamna asta! Din lista de filme nu știu dacă am două care să nu mă atragă neapărat, sau în cazul Wild să nu îl fi văzut (totuși aș vrea să îl revăd). Am așteptat ceva vreme să vă dau vestea asta, pe 10 octombrie de la ora 13 ne vedem la workshop-ul pe care îl voi modera NEXT DESTINATION: INDIA

Deja am emoții, dar sunt sigură că băieții sunt super de treabă. Da, probabil că au văzut garantat ceva (mai multe) țări decât mine, dar niște oameni care pleacă într-o cursă prin India, într-o rișcă (tuk-tuk), cu siguranță sunt super de treabă! Mai exact o să îi cunoașteți pe Ric și pe Gor. Ric a văzut până acum 90 de țări (că tot am povestit recent despre asta), iar Gor este producătorul filmului.

Citește și Please horn Traficul în India

Pe mine mă interesează nu doar să șe aud poveștile despre India ci să aflu și detalii din spatele camerei despre filmare, poate niște tips and tricks  .

Așadar dacă vreți să îi vedeți, să îi cunoașteți, să ne cunoașteți poveștile despre India, vă aștept sambătă la restaurantul Vivolis Flavours, Sos. București – Poiești nr 155. Transportul din centru către restaurant și înapoi este asigurat de către organizatori, detalii curând pe site sau pe pagina lor de Facebook.

Filmul „Next Destination: India” este programat pentru data de 9 octombrie, de la ora 20:30 și dacă tot am ajuns la capitolul ăsta, hai să vă dau și o veste bună – avem concurs cu bilete la HipTrip! Am pentru voi șase invitații la proiecții.


 

CONCURS – ȘASE INVITAȚII LA HIPTRIP 

Care e provocarea? Tot despre călătorii, cum altfel! Aș vrea să îmi spuneți fiecare, în mod ideal, dacă ați pleca prin lume, în ce varianta ai vrea cel mai mult să faci asta? Să ai saci de bani, să stai la all inclusive si hoteluri de cinci stele, să încerci să lucrezi prin țările in care le vizitezi? Cum ai vedea mai degrabă experiența asta, a călătoritului prin lume pe termen lung?

Ce poți să definești în răspunsuri? Perioada de timp, gradul de confort / disconfort / la ce ești dispus să renunți și ce păstrezi, spre ce țări ai merge?

Voi selecta cele mai interesante răspunsuri. Nu aștept platitudini și SF-uri gen – aș vrea să am bani nelimitați, să nu mi se întâmple nimic, să pot să văd lumea, să îmi vizitez familia oricând vreau. Aș vrea să văd mai mult dacă voi sunteți tentați să plecați de acasă mai mult de o săpămână – două, cam în ce gen de situații ați vrea să vă găsiți, ce să faceți, cam cum ai vedea un plan (cât de cât realist).

Pe 7 cel târziu (de preferat 6 noaptea) desemnăm câștigătorii! (Promit! Oricum festivalul începe pe 8 și trebuie să știți si voi)

Daca vrei sa ajungi in India sau vrei să mai citești parerile cuiva care a fost acolo îți recomand și articolele

Câteva lucruri despre India – sfatur bine de știut înainte de a pleca!

Un mic ghid de călătorie în India, despre prețuri, siguranță și altele!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

17 comments