• Menu
  • Menu

De la omul care zboară gratis – siteuri unde să rezervăm bilete de avion ieftine

Scott Keyes a scris până acum două cărți – How to fly for free și How to find cheap Flights. Le găsiți pe amândouă aici. Una peste alta este un mic expert în a căuta și rezerva zboruri la prețuri bune.

Fie că e vorba de o eroare a sistemului de rezervări, super oferte postate sau folosirea milelor de călătorie primite cadou de la companiile aeriene, până acum el a reușit performanța de a rezerva un trip în jurul lumii, prin 13 țări, peste 20,000 de mile, 21 de zboruri, TOTUL GRATIS! Despre cum a făcut asta găsiți detalii aici.

El este Scott Keyes

scott keyes

sursă

Inspirată de el și pentru că pare că știe ce face, azi vă las o listă de patru site-uri pentru a căuta cele mai bune prețuri pentru bilete de avion.

The Flight Deal

Despre care Scott spune așa – dacă aș putea recomanda un singur site pentru oamenii care vor să găsească cele mai bune oferte pentru zborurile lor, atunci TheFlightDeal este! Fie că le anunță prin intermediul social media sau direct la ei pe site, cele mai bune discounturi sau erori de preț aici avem cele mai bune șanse să le găsim.

Căutai un zbor?

Pe Facebook îi găsiți aici, cele mai multe oferte sunt așa cum vă așteptați din America, dar cu siguranță ne e util in bookmarks.


Skiplagged

Sunt recomandați de el și pentru că poți „fenta sistemul” rezervând spre destinații mai puțin populare, dar trecând prin destinația care vă interesează pe voi și renunțând practic la segmentul cu numărul doi al biletului (partea spre destinația mai puțin tranzitată). Nu prea știu cum să explic mai bine asta și în detalii de genul putem intra în unul dintre articolele viitoare.

De ce îmi plac mie Skiplagged? Din cauza asta

We’re better at finding cheap flights than any other website!* *We’re so good, United Airlines actually sued us for it


ITA Matrix este un produs Google și te lasă să vezi prin toate prețurile dintr-o lună întreagă. Astfel tu alegi destul de simplu și ușor cel mai mic preț!


 

Și un site care te va ajuta mult de tot, în special pentru a nu mai pierde milele bonus (așa cum tot fac eu de exemplu). AwardWallet este numele lui și mă bucur că a apărut în viața mea și e simplu de tot.

1. Join AwardWallet for free and add your reward programs.
2. Let AwardWallet trackand monitor your reward programs and itineraries for you.
3. Get notified when your balances change and before your points expire.


Nu în ultimul rând urmărește ofertele Lipa Lipa :). Te poți înscrie cu adresa de mail, o să primești fiecare articol scris (binențeles și cele cu ofertele cele mai bune).


Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments