• Menu
  • Menu

Am dormit în primul cinematograd din Polonia – vlog de călătorie

Polonia ne-a răsfățat cu locuri de cazare inedite de care noi am profitat. În Lodz de exemplu ne-am cazat în clădirea primului cinematograf din Polonia. Internetul mergea mai bine pe balcon decât în cameră și afară era frig și ceață. Dar, hei, aveam balcooon. 🙂

Așa cum scriam în articolul despre Lodz, ai multe de văzut și făcut și aici. Cel mai bine te las cu vlogul de călătorie numărul doi din Lodz. Îți mai spun că vizita la muzeul cinematografiei a fost foarte interesantă și am avut noroc de un ghid dedicat ce ne-a lămurit la fiecare întrebare.

O să mai descoperi în acest vlog de călătorie și alte locuri de explorat și lucruri ce merită știute despre acest oraș din Polonia. Dă-i un play.

Vlog de călătorie din Polonia, Lodz

Nu uita să te abonezi pe Youtube sau la newsletterul blogului. Să ne urmărești pe Instagram (Simona și Alex) poate să ne dai like pe pagina de Facebook dacă nu ai făcut asta deja. Mulțumiiim!


Proiect realizat în colaborare cu cei de la Institutul Polonez. Găsești detalii și aventurile celorlalți vloggeri pe site-ul Polonia100.ro.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3