• Menu
  • Menu

Reține acest loc – Wroclaw, Polonia. Vlog de călătorie

Aventura noastră prin Polonia ne poartă pașii în unul dintre cele mai interesante orașe ale țării – Wroclaw. Locul în care a luat naștere Alternativa Portocalie, un oraș cochet, colorat, plin de locuri speciale de vizitat.

Dă play vlogului pentru a te convinge. Te purtăm din centrul orașului în Turnul Matematicienilor și Facultatea din Wroclaw, alergăm ca într-un quest după piticii orașului, te purtăm pe podul iubirii, ne minunăm la panorama bătăliei de la Raclawice – o pictură superbă, de 140 de metri. Știai că a durat doar nouă luni să fie pictată? Și încheiem seara la muzeul jocurilor de demult.

Printre clădiri istorice și alergat de pitici, te purtăm cu noi prin Wroclaw. Hai să îl descoperim!

 

Găsești pe Youtube, dar și pe blog toate episoadele din aventura noastră prin Polonia, iar pe site-ul www.polonia100.ro găsești și aventurile celorlalți vloggeri ce au plecat să descopere alte părți ale acestei țări.

Pe noi ne-a prins tare proiectul și zi de zi suntem curioși să vedem pe unde au fost și ce au văzut colegii . 🙂

Fiecare dintre noi a avut repartizată o zonă a Poloniei, cu un specific destul de clar. Noi am fost The Artists și vă povestim mai mult despre partea colorată a Poloniei. Cei de la Travel n2 sunt The Time Travelers și s-au axat mai mult pe partea istorică, în timp ce Liviu și Ligia sunt The Adventurers.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment