• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie – castelele din Polonia

Trebuia să îi spun, așa cum e și numele vlogului, am dormit într-un castel adevărat! Până acum am dormit la conace, case coloniale și în tot felul de locuri inedite. Într-un castel din secolul XIII este prima dată.

Și e castel adevărat pentru că are tot ce îi trebuie. Și turnulețe de apărare și pod și povești înfricoșătoare.

Bine, am avut mici probleme să ne înțelegem cu fetele de la recepție. Nu vorbeau engleză, erau obosite și foarte sictirite. Am plătit pentru o cameră superioară și eu cred că ne-au pus în una standard pentru că superioarele de pe Booking arătau muuult mai fain. Fetele de la recepție nu au negat, au dat din umeri și au zis – suntem overbooked, asta e tot ce avem.

Se făcea un tur de noapte, tur despre care am fost anunțați la fel de rapid că e doar în poloneză. Am încercat să asităm la el, dar nu înțelegeam absolut nimic, se vorbea mult iar noi oricum explorasem castelul.

Vlog de călătorie – am dormit într-un castel

Castelul se numește Czocha, a fost finalizat în 1247 și îi găsiți pe Booking. Noi am plătit 70 de euro pentru o cameră superioară, cu mic dejun inclus.

În ciuda faptului că ne-am enervat puțin la sosire, am rămas la fel de entuziasmați datorită unicității locului. Să fiu sinceră și prețul plătit pentru o noapte de cazare mi se pare mai mult decât rezonabil. Că na, până la urmă nu este așa de ușor să pătrezi în bună condiție un castel.

Și uite așa ai aflat când, cum și unde poți să dormi într-un castel adevărat. 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment