• Menu
  • Menu

Semne că ai nevoie de o vacanță. La aniversarea celor de la eSky România câștigă o vacanță pentru tine și una pentru prietenul cel mai bun. (P)

Ți se pare că prietenul sau prietena ta cea mai bună ar avea nevoie de o vacanță? Nu ești sigur cum să interpretezi semnele? Te ajutăm noi. Îți spunem și cum să câștigi o vacanță pentru această persoană dragă din viața ta, dar cum să câștigi una și pentru tine!

Cei de la eSky aniversează nouă ani de când activează în România, nouă ani de când se ocupă cu dedicare de vacanțele și voioșia românilor și au crescut în acești ani de la 260 la peste 25.000 de rezervări pe lună. De la bilete de avion vândute la servicii complete: zbor, hotel, închiriere de mașini, asigurări de călătorii. E ceea ce ei denumesc One Stop Shop – tot ce îți trebuie pentru o vacanță. În plus, se adaugă și o parte de consultanță: au oameni foarte bine pregătiți, care te ajută și cu sfaturi și recomandări.

Semne că ai avea nevoie de o vacanță

Se întâmplă ca oamenii din jurul tău să aibă simptome ciudate pe care tu le interpretezi ca nevoie de o pauză? S-ar putea să ai dreptate. Când a trecut prea mult de la ultima plecare, oamenii încep să se transforme. Uite care sunt semnalele cărora să le acorzi atenție.

Oboseală, stres, lipsă de chef. De obicei așa începe. Se plâng că n-au dormit, că s-au trezit prea devreme, iar uneori zilele le sunt scoase dintr-un episod cu Stan și Bran. De la vărsat cafea pe tastatură până la căzături demne de cascadorii râsului.

Prietenul cel mai bun își dă ochii peste cap și spune prea des – oh, mâine e luni, iar mergem la muncă? Nu mai râde la glume?

Câștigă o vacanță de 4500 de lei pentru prietenul tău. Bonus una și pentru tine.

Ei bine, noi avem soluția. Dacă au devenit acute simptomele de mai sus, nu mai amâna. Cei de la eSky România aniversează nouă ani și îți dau ocazia să-ți trimiți în vacanță cel mai bun prieten.

Cum? Simplu:

Intră în secțiunea Zbor+Hotel și configurează-i o vacanță prietenului/prietenei cum crezi că i-ar plăcea mai mult, în limita a 4.500 de lei.

Postează într-un comentariu pe Facebook (aici) link-ul/captura vacanței configurate, etichetează-ți prietenul și spune-le celor de la eSky de ce are nevoie de o vacanță.

Prietenul tău câștigă o vacanță în valoare de 4500 de lei, către orice destinație. Bonus cei de la eSky îți oferă și ție o vacanță, tot în valoare de 4500 de lei, pentru că ei știu că o călătorie se măsoară în prieteni, nu în kilometri!

Nu rămâne decât să vă hotărâți unde și când mergeți, pe cine mai luați cu voi, iar de restul se ocupă ei! Puteți să mergeți și separat, dar totul este mai fun în gașcă, nu? Concursul se încheie pe 09.11 (de ziua eSky România), ora 23.59, iar câștigătorul va fi anunțat joi, 29.11.

Găsiți aici regulamentul complet al concursului.

Mult succes! Să fie cu noroc!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.