• Menu
  • Menu

Ziua doi prin Varșovia – vlog de călătorie

Bonus aveți și foto la final. 🙂

Dacă în prima zi nu am apucat să facem foarte multe, în ziua cu numărul doi am urmat proverbul ăla din bătrâni. Cine se scoală de dimineață departe ajunge. Cât eu am mai moțăit puțin și m-am dezmecitit, Alex a dronat Varșovia. Diminețile, așa cum le stă bine artiștilor, nu sunt momentul preferat al zilei. Apoi am luat un mic dejun incredibil de ieftin și ne-am pus pe explorat cu forțele încărcate.

Una peste alta îmi pare rău că nu am închiriat bicicletă, dar a fost foarte fain să explorăm orașul și la picior. Până la urmă mersul pe jos face piciorul frumos, nu? (cred că trebuie să merg mai mult pe jos 😀 ).

Deci zilei cu numărul doi o să îi spunem ziua de mers pe jos prin Varșovia.

Detalii găsiți și pe site-ul Polonia100.ro

Încerc să mă adun ca să vă ofer și în scris mai multe informații utile, poate un traseu al zilei noastre, dar mai aveți puțină răbdare.

Simt că avem noroc din plin, fix cum terminăm noi ceva de făcut se pun norii, dar mereu mereu după ce am terminat. O să vedeți și în video, am avut vreme așa de bună încât am stat și în tricou.

Foto din Varșovia

Dacă la capitolul cuvinte nu sunt foarte darnică, las videoul de mai sus și câteva foto mai jos să vorbească pentru mine. Știți deja, pentru orice informații utile suntem aici, în privat.

Uhmmm, da, fain în Varșovia. Mai ales printre culorile astea de toamnă!Dacă ți-a plăcut nu uita să îi dai și un share + subscribe pe youtube sau la newsletter. Mulțumim!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments