• Menu
  • Menu

Începem aventura în Polonia – vlog de călătorie

După aproximativ șapte ani am revenit în Polonia și o găsesc extrem de schimbată. Varșovia ni se pare un oraș aerisit, prietenos cu turiștii, dar și cu bicicliștii.

E răcoare, gri și cețos uneori, dar avem noi grijă să colorăm străzile. Invidați de Institutul Polonez am pornit printr-o poveste fără sfârșit alături de alte două cupluri de vloggeri.

Găsești pe site-ul Polonia100.ro toate detaliile acestei aventuri. Noi suntem The Artists, Travel n 2 sunt The Time Travelers iar Liviu și Ligia Boca sunt The Explorers. Fiecare dintre noi descoperă o altă parte a Poloniei și dintr-o altă perspectivă. La final cei mai câștigați cred că o să fiți voi, pentru că o să aveți o grămadă de informații utile, dar și locuri interesante de descoperit.

Informații poate utile pentru voi: apartamentul cu vederea aia frumoasă a costat undeva la 200 de lei pe noapte și se numește Sleep4You Apartment Centrum. Atunci când rezervați trebuie să vă asigurați că e menționat faptul că au priveliște. Noi am stat la Zgoda 13, etajul 9.

De la aeroport în centru aveți autobuz direct șiiii, wait for it, puteți să vă cumpărați bilete direct din mijlocul de transport, plătind cu cardul. Simplu ca bună-ziua.

Pentru a vă orienta cu mijloacele de transport puteți să folosiți fie google maps direct, fie aplicația lor, Jakdojade. Noi le-am folosit pe ambele, de fiecare dată autobuzele au venit la timp și au ajuns când au promis la destinație. Hai, bine, poate plus-minus un minut.

Precizari suplimentare

Acum șapte ani eu am fost în Polonia la un training, am stat în Varșovia două săptămâni, dar am cam avut treabă în fiecare zi. Așadar atunci nu am apucat să vizitez prea mult. Puțin Varșovia și Cracovia.

Știu însă că m-am simțit minunat și alături de colega cu care am fost am tot promis că ne vom întoarce pentru a repeta obiceiurile din acele două săptămâni. 🙂

Travel and love, love to travel.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

3 comments