• Menu
  • Menu

A apărut trusa de călătorie Marie Kondo

Eu sunt foarte curioasă dacă a ajuns și la voi această mini-isterie cu Marie Kondo. Cu toate că metoda ei de curățenie/organizare nu este nouă, ci din 2011, în ultima vreme pare că e peste tot. Cred că de la documentarul de pe Netflix a început.

Pentru cei care nu știu cine este doamna: metoda ei de curățenie a devenit celebră și se bazează pe ideea că lucrurile pe care le ai trebuie să îți aducă bucurie. Does it spark joy? Dacă răspunsul este nu, atunci arunci.

Să fiu sinceră nu simt nici o bucurie când aranjez în dulap rochiile de mers la nunți, chiar nici una. La fel și cu cele 10 perechi de pantofi cu toc. Dar nici nu pot să le arunc. Simt mai multă bucurie când dau peste tricouri vechi care îmi amintesc de călătorii, de încălțările vechi și rupte pe care le păstrez amintire.

Ne-am uitat și noi la un episod, după ce tocmai făcusem ordine prin casă și ne-am descurcat și fără metoda magica. Am înțeles că e pentru cei cu probleme adevărate, sau mai mult pentru cei care își găsesc motive, doar doar să nu facă ordine și să pună lucrurile la locul lor.

Mă rog, și în toată nebunia asta, acum a apărut șiiii

Trusa de călătorie Marie Kondo

The three-piece set ($180) comes with a square box and a circular box you can fill with smaller items, and a long box that can hold makeup or liquids. By organizing by category, and placing items in specific, smaller containers, Kondo says you can be more intentional about what you’re bringing, and how much room it takes up, which can help prevent overpacking.

sursă

Întrebarea rămâne însă după ce cumperi o cutie de 120 de dolari în care să pui 3 cutiuțe de 180 de dolari: do they spark joy?

 

Foto cover – cosmetics travel bag, by Victoria1/ Shutterstock

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.