• Menu
  • Menu

Cum e cu autorulota în Turcia? Răspunsuri la întrebările voastre, vlog de călătorie.

Încă din primele zile în care plecasem cu autorulota oamenii ne tot întrebau: cum e cu WC-ul, cu electricitatea, cum și unde parcăm? Cum arată autorulota la interior mă întreba o bună prietenă după ce am revenit, iar eu descopeream cu stupoare că nu prea am făcut fotografii. Ce bine însă că am filmat acest video, nu-i așa?

Nu toate autorulotele sunt la fel. Și nu toate plecările cu autorulota sunt la fel. Ce povestim aici se aplică mai ales pentru vacanța cu autorulota în Turcia. Pentru că ei sunt foarte permisiv cu offcampingul. Scăpați astfel de costurile de cazare în camping.

Mai apoi depinde dacă aveți autorulota voastră sau dacă e închiriată. Eu aș verifica mereu să aibă panouri solare. Ni s-a părut un foarte mare avantaj pentru că astfel nu am fost nevoiți să dormim în camping. Am făcut totuși drumuri aproape zilnic, sau la 2 zile, la benzinării pentru a pune apa și pentru golirea rezervoarelor.

Găsești răspunsuri la toate întrebările primite în videoul de mai jos. Iar dacă mai ai și alte curiozități vom încerca să răspundem mereu. Noi sau cei de la Joy2Wander. Adică familia îndrăgostită de mersul cu autorulota, ce și-au propus să bage acest microb și în alții. Le-a cam ieșit. Pe ei îi găsești și pe Instagram și Facebook. O familie frumoasă, cărora le vom lua un interviu pentru a-i cunoaște și voi.

Așadar vezi în detaliu cum arată și cum functionează chestiile din autorulotă, povestim cât am plătit și pe parcări și alte detalii despre o vacanță cu autorulota sau, ca să fim corecți, o vacanță cu autorulota în Turcia.

Enjoy!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.