• Menu
  • Menu

Prima dată la Marea Baltică. Vlog de călătorie Trioras

Cel mai des suntem întrebați – unde mai plecați? Iar noi de fiecare dată răspundem cu- tocmai am revenit. În iarnă spuneam că trebuie să revenim în Polonia, să ne bucurăm de ea și să o explorăm și primăvara.

Iată că ne-am ținut de cuvânt. Explorăm partea de Nord din Polonia. Începem cu  zona Trioras, adică aglomerarea alcătuită din Gdansk, Sopot și Gdynia.

Vă spunem, am fost uimiți. Când am aterizat am postat pe Instagram mai multe fotografii și toată lumea credea că suntem în altă parte. Amsterdam, Bruge, Rotterdam și multe altele au fost răspunsurile. Destul de târziu cineva a spus Gdansk. Iar asta doar după ce am postat niște fotografii din care era destul de evident unde suntem.

Fotografii din Gdansk

Am pornit la descoperit într-un noi proiect alături de cei de la Institutul Polonez din București. Pe ei poți să îi urmărești pe Facebook, Instagram, Youtube sau pe site-ul Polonia100.ro. Cei de la Institutul Polonez ne-au ajutat cu recomandări și asistență și este probabil una dintre colaborările cu care ne mândrim cel mai mult.

Vlog de călătorie Trioras

Dă un play ca să descoperi Gdansk, Gdynia și Sopot, să vezi ce frumoase sunt și ce arhitectură deosebită se găsește în zonă.

Începem să îți povestim puțin și despre istorie, dar o să urmeze un întreg episod doar despre asta pentru că Gdansk, mai exact la Westerplatte, este locul în care a început cel de-al Doilea Război Mondial.

Dă-i un play acestui vlog de călătorie din Trioras, nu uita să te abonezi, să ne urmărești și pe Instagram.

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment