• Menu
  • Menu

Vacanță pe barcă. Da sau nu?

Dacă mă întrebai până de curând îți spuneam că nu am eu ce să caut pe un yacht. Fie el de tip velier sau catamaran. Nu conta. În mintea mea o vacanță pe barcă era egală cu multă gălăgie, destrăbălare și hărmălaie. Iar noi, amândoi, am cam trecut de perioada aia în care ne trezeam ca să bem, să ne trezim și să bem iar. Nici nu știu dacă am fost cu adevărat în perioada aia. 🙂

Mă rog, e clar și evident că aveam eu o percepție greșită asupra lucrurilor iar acum sunt curioasă voi cum vedeți situația.

Evident că o să vă povestim și pe lung despre experiența noastră cu velierul în Grecia, o să vă arătăm și mai multe fotografii, video, tot tacâmul.

Am pus întrebarea asta și pe Instagram iar acolo 94% dintre respondenți au spus: YEEEY! Puteți să ne luați pulsul și în Insta stories, sau din postarea asta de pe Facebook.

Ideea este că o vacanță pe barcă poate să fie cât de agitată, de petrecere sau de familie vreți voi. Cei de la Pikasea de exemplu sunt cu fetița lor de doi ani și jumătate care se distrează teribil. Dalma e un copil minunat, sociabil, care s-a lipit de noi din prima zi. Să vă spun ce încântată a fost și de delfinii ce țopăiau veseli în ape? O să vedeți pe video.

Între noi fie vorba, eu cred că eu am țipat mai mult decât ea atunci când am văzut delfinii. 🙂

Deci? Da sau nu pentru o vacanță pe barcă? Noi nici nu am revenit încă și plănuim deja și următoarele plecări. 🙂

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.