• Menu
  • Menu

O modalitate diferită de explorare urbană (iar am apărut la PRO Tv)

Preferăm natura atunci când explorăm. Dar nu spunem nu nici diferitelor metode de explorare urbană. Mai ales în zilele noastre, când ai tot mai multe.

Săptămâna trecută ne-am făcut timp și loc în program pentru a face un tur pe care ne doream de mult să îl încercăm: Comunismul absurd. Pe traseu au fost prezenți și cei de la Red Patrol. Ei organizează tururi ale Micului Paris cu Dacii din anii ’80. Așadar două modalități diferite de explorare urbană. Ambele foarte interesante.

Când mă gândesc la nepoții mei, poate nu ar strica să le arăt și lor cum erau mașinile înainte. Fără geamuri electrice, aer condiționat, mă rog, cred că știți diferențele. 🙂

Turul Absurdul comunismului din aplicația Questo

Noi ne-am distrat rezolvând jumătate din tur.

Să vă povestesc, uneori ni se întâmplă să ne dorim să facem cât mai multe lucruri, iar timpul ne joacă feste. Am plecat târziu de acasă, am ajuns la limită la locul de întâlnire și pornire în tur, deja transpirați, însetați, fără recipientul de apă la noi. Trebuia să mergem spre Sala Palatului, noi am plecat întinși spre Ateneu.

Încă vreo două-trei scheme de genul de Lolec și Bolec și deja eram iar în întârziere la film :)). Dar putem începe și termina turul oricând, așadar o să revenim să ne ducem la îndeplinire misiunea.

Questo este o aplicație în care găsiți tot felul de jocuri de explorare urbană prin orașele Europei, dar nu numai.

Absurdul comunismului – vlog de călătorie

Înțelegi mai bine dacă dai un play vlogului.

Iar cu această ocazie am apărut iar la Știrile Pro Tv :)).

Pe voi vă tentează genul ăsta de activități atunci când călătoriți? Fie cu mașini de epocă? Fie să rezolvați ghicitori și să descoperiți locuri?

credit foto Travel Badgers

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.