• Menu
  • Menu

Un festival de film ca o fiestă – Película. CONCURS

La finalul articolului găsești un concurs cu invitații pentru filmele din competiția Película.

Mi se face tot mai mult dor în ultima vreme de America Latină. De muzica dată tare în farmacii. Poate nu e cea mai plăcută amintire, dar mă amuz de fiecare dată că noi am confundat fiesta cu proteste violente.

Cât timp ne-am plimbat prin Mexic și America Centrală artificiile și pocnitorile erau ceva normal, zi de zi. Poate e un sfânt, ziua vecinului sau genul ăla de petrecere, iscată din nimic. Nici nu conta.

Dacă pe noi nu ne crezi, găsești aici un interviu cu Ionuț și Anda, ei au decis să își facă luna de miere în America Latină.

Festivalul de film Película

Ei bine, dacă vrei să simți din atmosfera acelor locuri, nu trebuie neapărat să iei un zbor până departe. E suficient să participi la ediția cu numărul patru a festivalului Pelicula. Se întâmplă între 11 și 15 septembrie, în București.

Timp de 5 zile, la Cinema Elvire Popesco, Institutul Cervantes, Cinema Muzeul Țăranului Român și alte spații alternative din București, publicul va putea descoperi culturile altor țări, diferențele și similaritățile dintre România și zona Ibero-Americană.

Festivalul se concentrează pe cultura acestei zone și combină armonios proiecțiile de filme cu demonstrațiile de dans, mâncarea, muzica, expozițiile, cu poveștile celor îndrăgostiți de această lume plină de pasiune și umanitate, pentru o experiență unică.

Fotografiile sunt făcute în Mexic. Merida duminica în familie.

În fiecare an, Película dorește să celebreze cinematografia și cultura Ibero-Americană și își îndreaptă reflectoarele spre una dintre țări în mod deosebit. Anul acesta Brazilia este in țara în focus.

Detalii și pe Facebook sau Instagram.

Bilete festival

Puteți achiziționa abonamente pentru festival sau bilete individuale pentru proiecțiile de care sunteți interesați în mod special. Un abonament pentru festival costă 110 lei și poți intra la toate filmele din toate locațiile festivalului.

Timp de 5 zile  ai acces la peste 30 de proiecții, chiar si la proiectiile speciale, care contin un eveniment in deschidere sau la final.

Dacă vrei să mergi doar la anumite proiecții pentru unele intrarea este gratuită, iar altele au prețuri începând cu 15 lei și până pe la 25 de lei.

Competiția Película și CONCURS cu bilete

Competiția din acest an include 5 filme din Brazilia, Peru, Mexic, Argentina și Chile. 

Iar noi îți oferim 2 invitații duble la orice film din competiție, duminică, 15 septembrie la MȚR.

Cum le câștigi? Ne spui de ce ai vizita una dintre țările din competiția de anul ăsta. Să spunem că ai putea alege doar una și că distanța, biletul de avion și banii nu ar fi o problemă. Ce ai alege?

Câștigătorii invitațiilor duble îi vom alege prin Random.org.

Succes și spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3