• Menu
  • Menu

Te arunci în gol de pe un zgârie-nori din Hong Kong. Gateway VR

Vă e frică de înălțime? Și mie, dar îmi și place sentimentul ăla de adrenalină nebună care îți intră parcă din vene până în creier. Adrenaline junkie much? Poate și din cauza asta facem uneori proiecte ce par aproape imposibile, plecăm de azi pe mâine.

Dacă și ție îți place adrenalina, dar controlată, îți recomandăm un loc fain din București. Gateway VR, adică o sală de jocuri. Știu, când citești sală de jocuri te gândești probabil la sălile copilăriei noastre. Cu fum de țigară, MIRC și Counter Strike.

Gateway VR

Este altceva. Poți să testezi tot felul de jocuri ce te fac să exersezi mai ceva ca la sală, Alex a plecat cu febră musculară, deci nu e de joacă.

Sau poți să îți testezi limitele și temerile. Așa cum povesteam în titlu, să sari în gol de pe un zgârie nori din Hong Kong. Trebuie să mă crezi, experiența asta este mai reală decât îți imaginezi și este foarte tare!

Cred că ei o descriu cel mai bine.

Realitatea virtuală descrie un mediu tridimensional generat de un computer, dar în care ființa umană poate explora si interacționa. Prin intermediul realității virtuale, oricine poate trăi senzația de zbor, poate călători pe lună sau, de ce
nu, pe Marte. Oricine poate deveni un erou de acțiune sau poate intra în pielea unui personaj de poveste. Imaginația este limita aici.

Studioul nostru este un portal către aceste activități fantastice.

Îi găsești pe site, pe Facebook, Youtube sau Instagram, dar mai ales în clădirea Diverta de pe Lipscani, oricând ai chef să încerci ceva nou.

Noi suntem amândoi fani și aștept să mai crească puțin nepoții ca să îi duc și pe ei. Cred că o să le placă super mult să se scufunde în oceanele lumii.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.