• Menu
  • Menu

Cel mai frumos și simplu inel (sau cum să îți surprinzi plăcut iubita)

Eu și Alex ne facem rar cadouri și de multe ori pentru cei din jurul nostru nici nu par așa. Cum dragă, să văruiți sufrageria cadou de ziua ta? Ce cadou e ăsta?! Uite asta ne facem noi cadou. Uneori bilete de avion, alteori văruim sufrageria și cumpărăm canapea nouă.

Tocmai din cauza asta, atunci când găsim ocazia, ne mai surprindem plăcut cu mici sau mari dorințe. Fără ocazii anume. Într-o zi, în drum spre Eforie cred, îi povesteam lui Alex ce bijuterii frumoase au cei de la Teratai. Alex și Irina au fost colegi de muncă la Zenith. (indirect și eu, dar Irina s-a angajat după ce am plecat eu) Așa am aflat de magazinul lor și am început să îi urmăresc pe Facebook și Instagram.

Din scroll în scroll am dat peste acest inel. Simplicity îi spune, iar mie mi-a plăcut tocmai pentru că e simplu, dar altfel.

Alex a reținut, eu am uitat. Ca multe alte lucruri pe care le mai văd online și apoi uit de ele. Revenisem în București, Alex avea de alergat prin oraș cu niște contracte, eu urma să trag un pui de somn de prânz. Nu bănuiam absolut nimic. Business as usual.

Eu îmi primisem deja recompensa. Nu a trebuit să mă duc eu prin oraș cu contracte și trăsesem și un pui de somn. Daaar, când m-am trezit și m-am dus buimacă în sufragerie, l-am găsit pe Alex cu un buchet de flori și inelul de la Teratai. Vă recunosc, m-am speriat puțin că mă cere în tălpile goale și părul vâlvoi, caldă și mirosind a somn. 😂

 

Da, chiar de efect. Pentru că cele mai bune cadouri sunt cele la care celălalt nu se așteaptă. Nu neapărat de ziua lui/a ei. Ci pur și simplu pentru că e miercuri și ești fericit când și celălalt e fericit.

Vă dau idei, pentru că am văzut că au lansat recent colecția Fado. Iar așa cum am mai spus în trecut, nu ai suflet dacă nu îți place Portugalia. Poate o surprinzi plăcut, cu ceva frumos, într-o seară de luni sau marți fără așteptări. Colierul rândunică și niște pasteis de nata lângă nu au cum să dea greș.

Și vă mai dau idei și pentru că ne place mult Teratai. Povestea lor, bijuteriile pe care le au și ce încearcă să construiască. Și, așa cum v-am învățat, credem că merită să dăm vestea mai departe și să ajutăm antreprenorii români să crească.

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.