• Menu
  • Menu

London, baby. Cum ne-am început anul în Londra

Sfârșitul lui 2019 ne-a prins ușor nepregătiți. Eu am descoperit rinite și amigdalite cronice, în ultimele luni avusesem puțină energie, nu aveam absolut nici un plan pentru Revelion.

Ne tot gândeam să mergem în Tenerife, dar ne-am răzgândit brusc și am luat o decizie minunată. Hai în Londra! Laura, una dintre cele mai vechi prietene, dar și mama lui Alex și numeroși alți amici locuiesc în această metropolă. Iar peste noi trecuseră atâția ani și nu fusesem nici măcar o singură dată împreună în Londra.

Vlog de călătorie din Londra

Sper să îți placă, pentru că mie îmi place super super mult tot ce a filmat și montat Alex. Nu am avut nici un plan, am aterizat pe 30 decembrie și am lăsat metropola să ne surprindă. Nici pe 31 nu am făcut mare lucru, am explorat puțin împrejurimile cartierului în care stă mama lui Alex, am făcut cumpărături pentru Anul Nou și ne-am pregătit de petrecere.

Laura ne-a dus într-un loc foarte fain, a fost un Revelion corespunzător. Prosecco, artificii și prieteni. Rar avem parte de combinația asta atunci când călătorim.

Eu mai am de editat o grămadă din cele peste 1400 de fotografii făcute . Fix cele pentru care sunt cea mai nerăbdătoare.

Dă play vlogului, sperăm să îți placă. Nu uita nici să te abonezi sau să ne urmărești pe Instagram.

Londra, orașul perspectivelor

Am pierdut șirul vizitelor aici, dar de fiecare dată am făcut ceva altfel. M-am dat și în London Eye, am intrat la Madame Tussauds, am fost la muzeul Sherlock Holmes etc etc.

Acum ne-am lăsat duși de fiecare prieten. Iar mixul ne-a făcut să ne placă Londra chiar mai mult. De la posh la hipsteri, la istoric, presărat cu arhitectură frumoasă, un furnicar de oameni. Pe scurt: London, baby, New York-ul Europei. 🙂

Spor la călătorit!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments