• Menu
  • Menu

Pasiuni de care ne e dor. (sprijnim afacerile mici)

Dacă ne e dor? Parcă ne e și teamă să spunem deja. Tocmai începem. Trebuie să ne drămuim efortul și să gestionăm/dozăm dorul.

Pe data de doi aprilie 2019, după multă așteptare, ne îndeplineam un vis. Plecam de nebuni cu autorulota până în Cappadocia.

V-am mai povestit, este una dintre aventurile pe care le recomandam pentru 2020, ba chiar, pentru că tocmai începuse să miroasă a căldură, avem în plan o nouă plecare.

După ce a început să fie haos în România din cauza coronavirusului, dar până la declararea stării de urgență, chiar mă gândeam să luăm o autorulotă și să mai plecăm câteva zile. Ne-am răzgândit, evident, pentru că trimiteam un mesaj greșit. Să vă spunem să stați în case din vârf de munte nu era tocmai exemplu cel mai bun, nu?!

Dar mai ales pentru că era în plan și natura a revenit la viață, nouă ne este dor. Să ne urcăm în autorulotă, să fim independenți, să dormim oriunde ne place și ni se pare frumos. Să bem în fiecare zi cafeaua într-un nou peisaj. 

Poate vrei să vezi și vlogurile de călătorie, sau câteva fotografii.

Sprijinim afacerile mici

Vrem să îi ajutăm pe cei de la Joy2Wander să dea mesajul lor mai departe. Ne-am cunoscut anul trecut și am rămas uimiți de naturalețea lor. O familie superbă, doi copii și un câine maaare și frumos, cu această mare pasiune pentru călătorii și autorulote. Au pornit de la autorulota lor personală și au crescut treptat, treptat, dând mai departe această pasiune.

De pe site-ul Joy2Wander

Acest mesaj este pentru cei care au devenit mari iubitori ai vacantelor cu Autorulota, dar si pentru cei care se gandesc demult sa incerce acest mod de a calatori.

In aceasta perioada consideram ca trebuie SA FIM RESPONSABILI, motiv pentru care am amanat orice fel de inchirieri pentru urmatoarele 3 saptamani si NU VOM PROMOVA niciun fel de idee de a calatori cu autorulota pana cand acest lucru nu se va putea intampla in siguranta.

Sa sustinem impreuna Joy2Wander in aceasta perioada dificila, sa fim aici pe termen lung pentru a va oferi vacante memorabile cu autorulota.

Concret ce puteti face?

Simplu, noi va punem la dispozitie 3 variante de VOUCHERE pe care sa le achizitionati ACUM si de care sa va bucurati ORICAND pana pe 31.12.2021, alaturi de cei dragi! Le puteti folosi si ca un CADOU ALTFEL pentru cineva drag voua, iar noi va asiguram ca va fi o surpriza si o experienta de neuitat!

Doar IMPREUNA o putem face iar IMPLICAREA voastra ne va ajuta enorm!


Ai un prieten care își sărbătorește ziua de naștere curând? După ce ieșim din asta cu siguranță o să vrem toți să petrecem cât mai mult timp în natură. Uite ce cadou bun!

Aveai oricum în plan o vacanță cu autorulota? Și ai și banii deja economisiți? Ai timp până în decembrie să profiți de vacanță! Găsești la ei pe site și testimoniale, dar și oferta lor actuală sau o serie de informații utile cu privire la vacanțele cu autorulota.

Ție îți e dor de natură? Te gândești la primul picnic în aer liber? Primul apus și răsărit de soare? Unde ai vrea să fie?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.