• Menu
  • Menu

Ar putea să fie recenziile video viitorul în turism?

Probabil tot mai multă lume își pune în perioada asta cu atât mai mult întrebarea firească: oare cum vor arăta călătoriile în viitor? Un lucru e sigur momentan. Această criză cu care ne confruntăm o să înlăture de pe piață anumiți jucători.

Toată lumea o să se reorganizeze puțin. Iar dacă până acum turismul era în creștere și turiștii destul de ușor de mulțumit, lucrurile se vor schimba.

Indiferent de acest blocaj, chiar mă întrebam de ce nu au mai multe hoteluri prezentări sau recenzii video recente.

Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă să vă uitați pe site-urile de rezervări și să încercați să ghiciți în funcție de calitatea pozelor sau data la care au fost făcute, cum arată azi unitatea respectivă de cazare.

Nouă ni se întâmplă foarte des în călătorii să umblăm din unitate de cazare în unitate de cazare până o găsim pe cea potrivită pentru noi. Să arate bine și mai ales să fie curat, e prima regulă. Să aibă balcon e de multe ori o altă regulă. Uneori căutăm un sfert de internet sau de stațiune până găsim ce căutăm.

Recenziile video un viitor?

Motiv pentru care am fost surprinsă să descopăr că s-au mai gândit și alții la asta. Cei de la Booking-Mania ne-au scris și ne-au rugat să le dăm o mână de ajutor pentru a afla mai mulți oameni despre ei. Care este inovația lor? Au categorie de recenzii video pentru unitățile de cazare și serviciile de închiriere mașini listate la ei pe site. Clienții se filmează în maxim 60 de secunde și răspund la 5 întrebări prestabilite care apar în partea de jos a ecranului telefonului mobil. Pentru asta trebuie să instaleze aplicația Booking-Mania (Google Play și App Store).

Uite și un video în care explică modul în care funcționează

Găsiți aici un exemplu de recenzie video lăsată. Poți să citești mai multe despre idee și la ei pe blog.

Iar acum eu sunt curioasă și vă întreb pe voi:

  1. S-a mai gândit cineva că recenziile video pot să fie mult mai utile decât câteva rânduri sau o notă?
  2. Ai utiliza genul ăsta de platformă?
  3. Și întrebarea esențială – ești dispus să lași un review video?

Acest articol nu este un advertorial, ci un alt articol din seria ajutăm afacerile mici în această perioadă să devină mai cunoscute. Stăm în casă și așteptăm toți să începem să călătorim iar.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment