• Menu
  • Menu

Experiențe de încercat în 2020

Update

Pe 21 februarie urmăream creșterea numărului de cazuri cu noul virus, dar nu ne așteptam să ni se schimbe atât de mult așteptările de la călătoriile acestui an. Columbia, Ecuador? Sorry, you have to wait.

Ce știm sigur? Știm că nu o să zburăm prea curând (cel puțin în următoarele două luni nu avem în plan să zburăm). Vom merge cu mașina personală, lipa-lipa prin România, cu autorulota, dar și cu velierul în Grecia plănuim să repetăm experiența anul acesta.


Din marea de lucruri făcute anul trecut am rămas cu două experiențe pe care le-am recomanda oricând și oricui. Ne-au făcut să visăm, să vrem să revenim, să le recomandăm prietenilor, să le repetăm. Uite așadar două experiențe de încercat în 2020.

Au fost amândouă diferite. Una foaaarte pe uscat și una foaaaarte pe apă 🙃 și plănuim să le repetăm și noi la rândul nostru.

Știm că acest video de rewind vine destul de târziu, dar avem în casă un singur om care știe cu montatul și are doar două mâini. Poate la un moment dat îmi pun obiectiv să învăț și eu.

Găsești aici și un articol în care ți-am arătat cum a fost 2019 pentru noi în câteva fotografii pentru fiecare lună.

Sperăm că ți-a plăcut vlogul și că te-am inspirat cu aceste experiențe de încercat în 2020.

În video povestim si despre planurile noastre in 2020. Vrem sa dam mai multa insemnatate călătoriilor noastre și am găsit modalitatea potrivită de a face asta. 😍

Nu uita să te abonezi la newsletterul blogului pentru a nu rata tot felul de oferte și prețuri ieftine spre destinații uimitoare. Ne vedem și pe Instagram și Youtube.

Spor la călătorit!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment