• Menu
  • Menu

Inspirație de vacanță – insula Samothraki din Grecia

Prima ieșire din țară de când a început nebunia a fost pentru noi în Grecia. Samothraki este fix genul nostru de insulă și mulți dintre cei care au fost acolo s-au întors încântați. Iar în avantajul său este și faptul că este și foarte aproape de România.

De când am postat vlogurile au fost mai mulți prieteni și toți ne-au mulțumit pentru recomandare.

Având un mix interesant între natură, istorie, mâncare bună și peisaje frumoase, Samothraki atrage tot felul de turiști. Pentru că este însă destul de sălbatică și în același timp liniștită, nu este nici o destinație pentru toată lumea.

Dacă ești în căutare de baruri ori petreceri gălăgioase, s-ar putea să nu prea găsești. La fel cum nu este nici o destinație neapărat pentru plajă, din cauza plajelor sale pietroase.

Ce fel de destinație este insula Samothraki?

După această introducere mi se pare normal să apară întrebarea asta. Poți sta la plajă, ba chiar găsești locuri de viiiiis! (vezi de exemplu foto 2 din caruselul de mai jos)

Doar că plaja rareori este cu nisip fin, dar impresionează cu peisajele. În plus, găsești sezlonguri pe care poți sta tolănit liniștit. Ah, da. Și asta găsești, liniște din plin.

Toate plajele din insula Samothraki au câte un bar mai mic sau mai mare pe ele, deci ai unde să te ascunzi la umbră, să bei ceva rece și să ronțăi ceva.

Vloguri de călătorie din insula Samothraki

Ce ai de văzut și făcut pe insulă? Cel mai bine te inspiri din cele 3 video postate de noi. Mergi să vezi ruinele, de preferat este să mergi cu ghid pentru a înțelege mai bine legenda lui Niki din Samothraki.

Poți vizita cascade, poți face plimbări cu barca și diving, pentru noi a fost o super experiență pe care suntem nerăbdători să o repetăm. Vă recomandăm să îi contactați pe cei de la H2O Dive and Fun, vă pot ajuta inclusiv cu experiențe de canyoning.

Poți face drumeții pe munte, poți înota în cascade, se face și nudism ori yoga. Tocmai din această cauză ni s-a părut o insulă a libertății. Găsești aproape orice pentru toată lumea și nu ai cum să te plictisești.

Este însă clar o destinație pentru o vacanță mai activă.

Lucrăm la ghidul de călătorie pentru insulă, până atunci vă ajută și vă ghidează vlogurile. Așteptăm întrebări dacă vă putem ajuta și cu alte detalii.

Aveți grijă de voi și spor la călătorit. Dacă ai fost pe insula Samothraki, care a fost locul tău preferat? (sau activitatea)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment