• Menu
  • Menu

Glamping în România – Green Camp Adventure Glamping

Știți că ne plac glampingurile și că le frecventăm. Cea mai recentă vizită într-un astfel de loc de cazare a fost în județul Buzău, la Green Camp Adventure Glamping. Un loc pe care cu siguranță îl recomandăm mai departe. L-am menționat și în articolul despre locuri de vizitat în județul Buzău, dar și în acest articol cu 12 recomandări de glamping în România.

Ne place să fim în natură, dar preferăm un pat în locul sacilor de dormit. Așa suntem noi, uneori mai comozi. Dacă și tu ești ca noi, uite cam la ce să te aștepți de la această unitate de cazare.

Ce ne-a plăcut la Green Camp Adventure Glamping

Ne-au plăcut multe lucruri. Locul în care este poziționat, în mijlocul naturii, faptul că au restaurant, servesc mic dejun, prânz și cină. Daca alegeți demi-pensiune (mic dejun și cină), nu e nevoie să plecați nici pentru prânz.

Puteți alege dintre multe activități, majoritatea de aventură, potrivite și pentru adulți, dar și pentru copiii mai mari. Via ferrata pentru adulți și copii, rafting, plimbări ghidate cu bicicleta electrică sau plimbări individuale, tiroliană. Au și o bicicletă electrică pentru familii, cu un coș mai mare în față, noi ne-am plimbat cu ea și ne-a plăcut mult.

Puteți face și drumeții în natură, iar dacă nu aveți chef de nimic de genul, puteți pur și simplu să vă relaxați la cortul vostru, ori în curtea glampingului care este una foaaarte generoasă.

Au și mulți căței simpatici, dar și groapă cu nisip pentru cei mai mititei, o pădurice umbroasă și răcoroasă cu hamace unde se poate trage un pui de somn excelent.

Am pus pe Instagram mai multe fotografii și postări despre acest loc

Ce trebuie să știți înainte de o vizită la Green Camp Adventure Glamping

Nu știu dacă sunt neapărat minusuri, nu le-aș spune așa, ci lucruri de știut.

Micul dejun începe destul de târziu, la 9 dimineața. Nu credeam că o să spun prea curând că 9 dimineața este târziu, dar cu micul nostru pișcoțel care uneori se trezește și la șase jumate sau șapte, well… poate să fie târziu. Știam însă la ce să ne așteaptăm și am mers pregătiți, așadar nu am avut probleme.

Băile sunt la comun și unele corturi sunt destul de departe de ele, deci dacă aveți copii care fac tranziția de la scutece, poate e bine să cereți un cort mai aproape de baie.

Ceva ce precizează și ei, noaptea poate să fie destul de frig. Noi am prins câteva zile chiar neașteptat de friguroase. Deci să aveți haine potrivite la voi, ei recomandă chiar și căciulă. Nu a fost cazul de căciula, aeroterma este mică, dar noi nu am suferit de frig peste noapte (nici noi și nici Eric) și nici nu ne-am învelit cu pătura de lână, au fost suficiente pilotele. (În cazul nostru pilotele pentru că deseori Eric se dezvelește peste noapte și e mai simplu să avem două, altfel dormim toți dezveliți).

Vlog de la Green Camp Adventure Glamping

Cel mai simplu pentru a vă decide dacă locul vi se potrivește sau nu este să vă uitați la vlogul de acolo.

Nouă ne-a plăcut și este un loc în care plănuim să revenim, dar îl și recomandăm mai departe.

Găsești în categoria România Lipa-Lipa mai multă inspirație pentru călătoriile tale de la noi, iar dacă ai fost aici așteptăm să ne spui ție cum ți s-a părut.

Ce alte glampinguri de la noi ți-au plăcut? Unde crezi că trebuie neapărat să mai mergem?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.