• Menu
  • Menu

#EnjoyBucharest

Nu numai ca Bucurestiul chiar este un oras frumos si interesant dar se intampla si o tona de lucruri frumoase. V-am vorbit deja despre proiectul Travelers of Bucharest si l-am apreciat impreuna. Ce spuneti daca toate astea se imbina si cu o conferinta despre turism si online, informatii interesante din domeniu dar si cu o gala de premiere a celor mai bune afaceri online si offline din turism, mai apoi urmand doua zile in care mai multi bloggeri straini descopera Bucurestiul si comorile sale?

Ei bine, Eventur organizeaza toate astea si o sa fie legendar.

Romanian Digital Travel Conference

Data de start este 3 aprilie, conferinta „Romanian Digital Travel Conference” este la cea de a doua editie deja.

Nume importante din industria turismului românesc, dar și internațional, vor vorbi în cadrul conferinței despre importanța promovării unei afaceri turistice în mediul online. Subiectul principal va fi construirea unor strategii eficiente de marketing online pe diferite canale de new media.

Ce inseamna asta practic? Intr-o singura zi ai acces la o tona de informatii pe care fie le-ai neglijat, fie nu ai fost atent la ce se mai intampla si atunci vei afla practic o gramada de lucruri noi dar si o tona de inspiratie poate pentru ce ai mai putea face in viitor.

Eu de exemplu as vrea sa fac mai multe videouri, am mai incercat pe parcurs, nu sunt prea buna la asta. Dar cum „practice makes perfect” as putea macar sa incerc sa exersez, nu? 🙂

Daca te regasesti in domeniile de mai jos, cred ca este OBLIGATORIU sa participi. Vei face mult bine afacerii tale si iti vei face mult bine si tie! 🙂

Romanian Digital Travel Conference

 


Reducere

Am o surpriza pentru tine: daca vrei sa iei parte la eveniment, iti ofer 10% reducere. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti codul LL3RDTC2015!


Romanian Digital Travel Awards

Gala în care vor fi premiate cele mai populare afaceri din industria turismului românesc, unitățile de cazare, companiile aeriene, firmele de rent-a-car sau blogurile de călătorii fiind doar câteva dintre ele. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18, iar publicul este cel care va decide câștigătorii. Oricine își poate nominaliza și vota favoriții pe site-ul www.digitaltravel.ro/awards.

-> Sooo pick me, pick me!: ) Mergeti aici si nominalizati Lipa Lipa!


 

Piesa de rezistenta: tur ghidat prin Bucuresti cu 30 de bloggeri de travel straini.

#EnjoyBucharest este un eveniment care popularizeaza Romania si Municipiul Bucuresti la nivel international ca destinatie de city-break. Cele mai importante valori si obiective turistice romanesti vor fi prezentate unui grup de 30 bloggeri internationali de calatorii care, impreuna, vor atinge peste 1.5 milioane de oameni.

Practic, cei de la Eventur, fac turism cam cat nu s-a facut la un loc timp de cam multa vreme!

Daca vrei si tu sa ajuti la promovarea Bucurestiului, o poti face!

  • Adauga hashtag-ul #EnjoyBucharest la fotografiile deja existente de pe contul tau de Instagram
  • Urmareste evenimentul in timp real pe retele de socializare pe hashtag-ul #EnjoyBucharest
  • Participa la discutie, posteaza fotografii/pareri si adauga hashtag-ul #EnjoyBucharest

Daca vrei sa urmaresti cam ce se discuta in timp real despre eveniment, urmareste tagboard-ul!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.