• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie Inle Lake. Călătorii necenzurate din Myanmar

Vlog de călătorie Inle Lake! E clar! Din Myanmar am făcut cele mai multe vlog-uri / filmulețe de călătorie. Nu știm nici noi încă exact cum să le spunem. Le spunem călătorii necenzurate, pentru că exact asta sunt!

Le găsești pe toate pe Youtube! Mie mi-a plăcut grozav Inle Lake. Nu știu cum s-a nimerit, că exact în dimineața când trebuia să ne trezim cel mai devreme, ne-am culcat cel mai târziu! Oh! Și în mod normal, leneșii din noi ar fi spus – nope, eu nu mă dau cu barca pe lac azi! Dar ne-am trezit și-am filmat și ne-am simțit minunat!

Ce găsești în acest vlog?

Să vă povestesc. La început de video eram așa picați și încercănați pentru că ne-am trezit la 4 și ceva! Cu o zi înainte am fost cu biciletele o grămadă de kilometri (pentru mine). Apoi ne-am văzut cu o gașcă faină de omuleți. Și-am stat și-am povestit și am băut până târziu în noapte! Mulțumim Ionuț pentru brânză și pentru că ne-ai făcut Myanmarul și mai surprinzător. (pe Ionuț – care este și fotograf – îl găsiți pe Instagram aici).

Nu-i de mirare că suntem așa picați la început de video! Dar nu e panică! Am rezolvat cu niște cafea!

Ce-i așa de special la Inle Lake? Lacul în sine este foarte frumos! Norii reflectați în el, apusul și răsăritul! Dar sunt și mai interesante culturile (nici nu știu cum să le spun) de roșii din el și căsuțele cocoțate pe picioroange!

Te lăsăm să vezi o piață din Myanmar, toată forfota și toți oamenii din ea. Niște făbricuțe pe lac, mno, chestii turistice, dar zău că interesante! Inclusiv tantiile ce poartă inele pe gât!

O să urmeze articole grămadă despre Myanmarul acesta care pe mine m-a fascinat. Și nici nu știu să spun exact de ce! Nu uita nici să te abonezi la canalul nostru de Youtube! Mulțumim și Enjoy!

Dacă ți-a plăcut nu uita să îl distribui și pe rețelele tale sociale! Mulțumim!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

33 comments