• Menu
  • Menu

Cerul ăla zici că e desenat! Vlog de călătorie din Myanmar! Călătorii necenzurate

Am promis cel puțin un video pe săptămâna și pare că momentan ne iese. Azi un vlog de călătorie din Myanmar!

Azi vă plimbați cu noi pe lângă Hpa-An. Un orășel micuț din Myanmar ce are peisaje pur și simplu demențiale în jur! O peșteră cu sute de mii de lilieci și  la capătul ei un lac lung și foarte frumos. Bucata asta a fost preferata mea. Și drumul pe ulițe de pământ până acolo!

Hpa-An

Zona este foarte frumoasă și pitorească. Nu am ajuns încă la poze, am pus doar vreo două pe Instagram. Sunt nerăbdătoare să vi le arăt și pe acelea!

În zonă mai sunt foarte, foarte multe statui :). Vreo 200 doar la intrarea spre una din cele mai mari statui ale lui Budhha răsturnat. Ei bine, în video am zis la un moment dat – ce manelism infect. Csf, ncsf. Nu sunt mândră de ce am zis, dar nici nu știu cum să exprim altfel ce se întâmpla acolo. 🙂

Enjoy!

Cred că ce e important de înțeles despre Myanmar e că au fost și încă sunt controlați de junta militară. Recent însă au început să aiba acces (facil, decent ca servicii și ieftin) la tehnologie și internet! Ei acum descoperă practic TOTUL!
Oamenii sunt foarte săraci. Copiii nu știu câtă educație au timp să primească având în vedere că muncesc. Am văzut foarte mulți copii de 12, 13, 14 ani muncind. Poate și mai mici, dar și mai mari. Nu mă pricep așa bine să aproximex vârste.

Oamenii sunt blânzi, calmi și chiar temători. Valul noi de turiști îi ajută atât din punct de vedere financiar, dar și să descopere lumea. Cam asta am înțeles noi, pe scurt, despre Myanmar și oamenii săi. Avantajul nostru a fost nu doar că am călătorit aici. Am avut și o gașcă genială de români cu care ne-am văzut și am stat la povești despre această țară!

Sunt multe de povestit și o să revenim pe subiect! Mulțumim frumos Florin, Sorin, Mircea, & CO pentru ajutorul dat și poveștile despre Myanmar!

Sperăm să îți placă acest vlog de călătorie din Myanmar. Dacă da, ne ajută să îi dai share și pe rețelele tale sociale! Mulțumim!

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments