• Menu
  • Menu

Jurnal de călătorie în poze. Apusul în Bagan!

Unde am văzut apusul în Bagan?

Vă spuneam în ghidul de călătorie că noi am fost pentru apusul în Bagan la templul Myauk Guni. Îl găsești pe google maps fără probleme. Ne-a plăcut priveliștea, au fost și câțiva oameni, dar nu foarte mulți!

Important la apusul în Bagan este să nu ai nici prea mulți nori. Noi nu am fost așa norocoși, dar oricum am avut parte de o priveliște frumoasă!

Azi vă port vizual cu noi la apusul în Bagan! Dacă am făcut un articol pentru răsărit, cred că și apusul merită 5 minute de faimă!

Pozele sunt din două zile diferite, dar în ambele am mers la templul menționat mai sus!

Hai! Apusul în Bagan!

În prima zi ne-am întâlnit cu fata de mai jos. Foarte drăguță, tot încerca să ne vândă portofele și haine. Dar într-un mod simpatic și amabil. Nu ne-a supărat și a și stat la poze chiar dacă nu am cumpărat nimic.

Fata din prima poză nu era singură, ci cu prieteni. Dacă de la ea nu aveam nevoie de nimic, pe puștiul din poza de mai jos l-am făcut fericit cumpărând vederi de la el!

Ziua următoare am plecat ceva mai devreme spre apus și am avut timp să și filmăm, dar să și pozăm mai bine soarele printre pagode și câmpii!


Găsești aici videoul de călătorie din Bagan. Mie îmi place poate chiar mai mult decât videoul din Palawan!


În imensa câmpie a Baganului, începutul de apus se vede așa! Nu pot să vă descriu cum se simte. Se simte de parcă ai 10 ani iar și te joci de-a exploratorul după ce tocmai te-ai uitat la Tomb Rider sau Indiana Jones! Doar că nu ai 10 ani, ai chiar aproape 30 și nu te joci, chiar faci pe exploratorul! wow…

Ce să mai spunem? Uneori și noi rămânem fără cuvinte văzând asemenea frumuseți!

Toate pozele de mai sus au fost făcute cu Samsung S6 și Samsung S7! Pe cei de la Samsung România îi găsiți și pe Facebook și Instagram.

Travel & love, love to travel!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.