• Menu
  • Menu

La piață în Mexic foto și video

Hai cu noi într-o călătorie la piață în Mexic

În grupul Lipa-Lipa prin America Centrală și de Sud ne întreba cineva ce fructe se găsesc la piață în Mexic. Atunci când am primit întrebarea tocmai revenisem de la piață. Dar fusesem acolo în căutare de mâncare, nu neapărat să facem cumpărături.

Așadar ne-am întors, de data asta cu ochii după fructe, legume și alte lucruri pe care le găsești într-o piață. Ne-am făcut temele și am filmat. Așadar dacă ești curios să vezi ceva anume la noi, cere și e posibil să primești. Chiar mai repede decât crezi!

La piață în Mexic

Piața filmată este din Merida, destul de recent. E un video așa cum a ieșit. Am fost la piață, ne-am hlizit, am încercat să ne înțelegem cu oamenii, am și cumpărat fructe.

Fructele nu prea le-am mâncat. Așa facem mai mereu. Cumpărăm fructe pe care până la urmă nu le mâncăm. Mie îmi place papaya, dar cel cumpărat mi s-a părut că era deja puțin acrit.

Ah, porumbul cu condimente pe el l-am cam mâncat și a fost un târg foarte bun. 10 pesos, 4 sau 5 bucăți.

Și uite așa tocmai ai căscat ochii cu noi printr-o piață din Mexic. Dacă ești puțin atent vezi/auzi și prețurile. Pentru cei care au uitat sau au deschis acest articol mai târziu, 1 euro=22 de pesos, noiembrie 2017.

Și tot în ideea asta am păstrat și vreo două bonuri din magazine. Vă interesează prețurile la niște produse anume? Sau random ca să vă puteți face o idee?

La piață în Mexic în poze

Dacă nu ai căștile la tine, nu ai chef de vlog chiar acum etc, ți-am pregătit câteva poze.

Una peste alta mie prețurile în Mexic mi se par mai mici decât în România. Tot în Merida am descoperit un restaurant de care ne-am îndrăgostit unde un burrito imens costa în jur de 10 lei. Dacă nu eram leșinați de foame ne săturam amândoi cu unul.

Pe un avocado micuț am dat cam 2 lei, pe unul mai mare pentru că era și promoție am dat tot cam atât sau chiar mai puțin. Banane am cumpărat cu 5 pesos kilogramul, dar se găsesc și la 10 de exemplu.

Ce prețuri te-ar mai interesa?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.