• Menu
  • Menu

Despre pasiunea calatoritului

Avem ceva timp impreuna si decizia de a ramane impreuna toata viata nu a fost intamplatoare. De  nici o parte…

Bun, nu despre asta este vorba ci despre cum am ajuns noi la concluzia ca este lucrul preferat de facut. Suntem amandoi firi curioase, suntem gurmanzi si sociabili. In plus rezistam si in conditii dure: cu sau fara prea mult confort, picioarele ne tin suficient la drum lung, nu prea suferim nici de dureri de cap iar stomacul nostru este de fier :). Nazuri la mancare facem rar, mereu intram in belele dar mereu iesim si intr-un fel sau altul reusim sa facem haz de necaz.

Nu ne laudam dar credem ca un om caruia ii place drumul trebuie sa reziste la cateva lucruri. Daca ai probleme cu stomacul imediat ce ai schimbat aerul sau asternutul atunci clar excursiile prea dese, prea lungi sau in locuri ciudate clar nu o sa te faca sa zambesti.

Ei bine, si in afara de toate lucrurile alea de mai sus, aproape orice s-ar fi intamplat: in jurul nostru, intre noi doi, cu siguranta totul s-a rezolvat plecand. Chiar daca am plecat doar cat sa inconjuram putin Bucurestiul.

Ca toti oamenii, avem / am avut si noi momentele noastre cand nu am vrut sa ne vorbim, cand apa era prea calda, paharul mai intr-o parte, stiti voi, dinastea de cuplu :).

Atunci ne-am aruncat 3 lucruri intr-o valiza si am plecat. Ori pe aici, ori pe afara… Si sa nu credeti ca terapia asta ne functioneaza asa, din prima :). Ne trebuie vreo doua zile sa intram „in ritm”, sa redescoperim vorbitul si toate lucrurile frumoase care ne leaga.

Poate nu ma exprim suficient de clar. Noi nu plecam asa des pentru ca am avea probleme… Doar ca asta ne linisteste atunci cand avem nevoie de liniste… ne aduce pe calea cea buna.

Si as crede, ca toate cuplurile alea care chiar au probleme serioase si merg la terapie de cuplu si psihologi ca si-ar rezolva mai bine, probabil si mai ieftin, problemele daca s-ar deconecta, daca s-ar concentra mai mult unul la celalat…

Pana la urma o calatorie asta face! Te scoate din zona de confort si repeat pe care o ai acasa…

Daca batem campii sa ne scuzati.

Voi ce spuneti?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5 comments