• Menu
  • Menu

Portugalia – ziua 3

V-am promis mai multe poze si mai multe informatii din Portugalia. Din pacate in Lisabona hotelul avea internet doar ca nu prea ajungea pana la etajul 4 (cel la care am stat noi :)). De accea suntem in urma cu postarile pe blog.

Bonus: am laudat asa de mult pozele ca ni s-a stricat si camera :)). Adica functioneaza, doar ca nu prea mai focalizeaza uneori! Avem multe poze de selectat – pentru ca nu focaliza din prima am tras multe poze prin care trebuie sa trecem pentru a le selecta.

De la Faro la Lisabona se fac aproximativ patru ore – fie cu trenul, fie cu autobuzul. Cu trenul pretul este de 21 de euro, cu  autobuzul – 19 euro.

De la Faro la Olhos de agua am facut cam o ora si putin iar pretul biletului este de 5 euro.

Pentru ca aici soarele rasare si apune in ocean ne-am hotarat sa ne trezim de dimineata pentru a vedea rasaritul. Am vazut multe rasarituri de soare dar acesta este unul dintre cele mai spectaculoase cu siguranta.

Lucian s-a bucurat de o plimbare foarte interesanta offroad. Cateva poze mai jos.

Dupa aceste zile minunate aici, dupa relaxare, vin si mancare incredibil de buna am plecat ziua urmatoare spre Lisabona. Mai jos doar o poza din cele foarte multe facute! 🙂

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments