• Menu
  • Menu

El Nido, Palawan, Filipine, ziua cu numarul 2

Ziua cu numarul doi in El Nido nu a fost cu mult diferita fata de prima zi. Un nou tur, de data aceasta turul C. Cost: 900 de php de persoana.

Obiective incluse: Helicopter Island, Hidden Beach, Star Beach,  Secret Beach si pranzul.

Am fost intampinati iar de peisaje de vis, de stanci, apa curata, de plaje atat de ascunse incat cu greu puteai sa ghicesti ca se afla ceva acolo si binenteles si de aventuri.

el nido 28 el nido 30 el nido 31 el nido 32 el nido 33

Aici ne-am oprit pentru Hidden Beach. Noi si mai multe barci pline ochi de turisti curiosi.

In poza de mai jos vedeti niste oameni care inoata iar in spatele lor o mica deschizatura in stanci. Pe acolo se intra pre Hidden Beach, inotand prin spartura, apoi ridicandu-te pe stanci si mergand cu foarte multa grija pe stanci pana la plaja. Eram incojurati de stanci de jur imprejur, cam ca la Hidden Lagoon.

el nido 36

Au urmat un nou drum cu barca, plaje, pranzul, momente de liniste!

O ultima plaja si o ultima oprire inainte de asfintit, cu Helicopter Island in departare. Numele vine de la faptul ca insula in sine seamana cu un elicopter din anumite unghiuri.

el nido 37 el nido 38 el nido 39 el nido 40 el nido 41 el nido 42

Pe drumul de intoarcere cu barca am privit MULT in jur, am incercat sa absorb fiecare colt de apa, fiecare raza de soare si fiecare val. Vantul ce batea imi batea in fata, senzatia de arsura de la soare, senzatia de apa prea sarata pe piele, pe buze, in par. Stancile din care Filipine acum rasare (stancile din Filipine cresc), toata linistea si pacea din jur absorbita in retina mea.

Atunci cand sunt prea agitata inchid ochii si ma gandesc la drumul acela, ultimul drum cu barca din Filipine, de mirosuri, sunete, peisaje, senzatii si amorteli si daca as putea, as inchide toate sentimentele astea intr-un glob pe care sa il port mereu cu mine.

Am revenit in El Nido si am luat cina aici! In acest loc superb, pe malul apei, cu aceasta priveliste… Aproape nimic mai frumos!

el nido 45

Ca sa inchei intr-o nota vesela: am comandat cafea. Am primit: apa fierbinte, ness, coffee creamer si zahar! Vrei cafea, na poftim si ti-o fa dupa bunul plac :).

el nido 46

Buh Bye El Nido! Hope to see you soon!

Deci? Cand plecam toti in Filipine?

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

10 comments