• Menu
  • Menu

Prima noapte in Ho Chi Minh

Vietnamul a fost o tara mult asteptata. Cand am plecat la drum am incercat sa ne documentam cat mai putin – pentru a nu avea asteptari, pentru a avea ocazia sa descoperim noi totul: proaspat, neasteptat, fiorul miilor de senzatii care au fost 100% ale noastre, nu sentimente traite de altii…

Vlad ne spusese totusi ca este foarte aglomerat, ca sunt multe scutere, etc… Se pare ca ideea noastra de aglomerat a fost departe de realitate. Prima data in viata noastra am vazut convoaie intregi de scutere, blocaje in strada cauzate de acestea!

Am intalnit iar piete de noapte, fructe si mancaruri ciudate.

In plus, foarte foarte multe lumini de sarbatori.

Priviti pozele de mai jos apoi priviti la soarele si caldura de afara. Cam asa de dubios ni se parea si noua – dar acolo erau 35 de grade plus si multa zapada artificiala in vitrine.

Lasam pozele sa va transpuna. Mai multe despre Ho Chi Minh in viitor!

la multi ani 2013

Tarabe cu nimicuri, tarabe peste tot! Jumatate dintre noi se oprea la aproape fiecare taraba, admira indelung, cantarea, gandea… La final nu cumpara nimic. Frustrant!
Ho Chi Minh d1 68 Cu chi tunels Ho Chi Minh d1 69 Cu chi tunels Ho Chi Minh d1 70 Cu chi tunels

Pentru ca ne-a fost foarte greu sa ne intelegem ne-a facut semn ca vrea neaparat sa ii facem o poza. Bubble tea-ul nu a fost la fel de gustos ca cel din Taiwan dar tot bun i s-a parut unei anumite jumatati :). Ho Chi Minh d1 71 Cu chi tunels Ho Chi Minh d1 73 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 74 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 75 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 77 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 78 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 81 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 84 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 86 orasul noaptea Ho Chi Minh d1 88 orasul noaptea

Aici eram in apropierea Craciunului. Sarbatorile ne-au prins chiar in Delta Mekongului, cu o gasca de oameni minunati. Incepem povestile despre oamenii dragi pe care i-am cunoscut pe drum :).

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments