Cu Trenul, Europa, Food for thoughts

Despre singuratate si pace intr-o calatorie

Reading Time: 2 minutes

Sau despre demoni si ingeri, mai mult despre ingeri dar probabil ca depinde de fiecare. Ce e pana la urma pentru tine demon si ce e inger?

Ce am invatat calatorind singura? Ca imi sunt autosuficienta fara sa fiu orgolioasa. Ca ma inteleg pe mine si asta e greu de realizat dar important. Ca stiu care sunt mecanismele care ticaie in mine si cum functioneaza ele.

Am invatat ca e o diferenta intre curaj si prevedere. Poti sa ai prevedere si curaj in acelasi timp!

Ce mi-am dorit? Pace in oameni si in lume in general. Nu am cum sa obtin eu nici prima si nici pe cea de a doua. Am inteles ca pacea e un sentiment care te incalzeste pe interior, care iti aduce liniste si care te face sa visezi. Probabil din acest motiv uita oamenii sa viseze. Purtam prea multe razboaie invizibile cu noi si lumea inconjuratoare.

La ce am mai cugetat? La faptul ca ne nastem singuri dar pe parcurs uitam cum e sa fim singuri. Suntem circumspecti cu oamenii. Dar oamenii nu cauta sa ne raneasca. Majoritatea celorlati calatori nu cauta decat companie si povesti.

Photo-25.12.2013-17-30-52-1-1024x1024

Acasa sau “in lume” lucrurile se desfasoara la fel. Nu e nimic deosebit. Doar ca plecat fiind esti mai deschis la ascultat povesti iar oamenii sunt noi. De cate ori ai intrat in vorba cu un necunoscut pana acolo incat sa ii cunosti povestea vietii acasa fiind?

De cate ori ai oprit un om sa il intrebi de unde vine si spre ce merge?

incautareacraciunului-1-1024x576

In calatorii suntem mai deschisi spre astfel de lucruri si asa cum spunea cineva in seara aceasta, singuri fiind avem mai multe de invatat.

Ma intrebati daca am gasit Craciunul. L-am gasit doar pentru ca l-am gasit in mine sau poate ca m-am gasit pe mine ratacind prin lume.

Sau poate am realizat ca tocmai ma rescriu. Orice e posibil! 🙂

Nu spun ca am dus asta la rang de arta! Dar simt ca sunt pe drumul cel bun, fara sa am un drum, un plan, o harta!

Ceea ce, pana la urma, va doresc si voua!

jkhJPG7176-992x1024

 

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

1 Comments

  1. Tot ce ne leaga pe acest pamant si motivul pentru care ar trebui sa fim cu totii o mare familie, este viata.Acest miracol ce-a lovit aceasta planeta e sansa ca intr-o existenta efemera noi sa fim o secunda bucurosi si sa constientizam sansa oferita de soarta, traind in pace si armonie, iubindu-ne si facand din viata un colt de rai.De fapt nu se intampla asa, de fapr ne batem joc de aceste sanse, de fapt batjocorim universul si in final ne vom autodistruge.

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *