• Menu
  • Menu

Primul festival de film din Romania dedicat filmelor de calatorie: Hip Trip

Sa stiti ca incerc de multa vreme sa scriu despre acest eveniment minunat: Hip Trip. Festivalul se desfasoara la Cinemateca Eforie si Cinemateca – Sala Union. Dureaza trei zile: vineri, sambata si duminica (23, 24 si 25 mai).

Sincer va spun ca nu am cum sa o spun mai bine ca ei. Au punctat perfect ce reprezinta acest festival!

În cele trei zile de eveniment vei avea parte de proiecții de filme artistice și documentare tematice și vei intra în contact cu reputați profesioniști din domeniile de travel, cinematografie și blogging de călătorie, prin intermediul workshop-urilor pe care ți le-am pregătit. HipTrip Travel Film Festival este dedicat tuturor celor care vor să evadeze din cotidian, pasionaților de aventură care au simțit bucuria descoperirii a noi locuri și culturi și sunt în căutare de cărări de bătut, fie ele convenționale sau nu.

Ne dorim ca prin acest festival să te motivăm să îți faci bagajul, să aduni hărți și să pregătești planul de plecare. Vrem să-ți prezentăm noi tărâmuri de descoperit, fie ele din țară sau din afară. De aceea, îți vom aduce aproape oameni care să îți povestească despre sentimentul de libertate pe care ți-l dă fiecare călătorie, exploratori și specialiști nu doar din România, ci și din afara ei. În plus, îți propunem o selecție variată de filme, care să răspundă curiozității atât pasionaților de city break-uri, cât și abililor exploratori.

Cum se leaga intre ele cinematografia si turismul? Iata ca foarte foarte bine! Sunt atat de multe documentare de travel, multe la care poate va uitati si voi din cand in cand, incat e pacat sa treaca asa usor si sa nu fie marcate de un festival dedicat lor.

 

Iar preturile sincer sunt mult prea mici!
Biletele pot fi cumpărate de la sălile de cinema, înaintea proiecției, pentru filmele care nu beneficiază de intrare gratuită.
Bilete Cinema Eforie şi Union – preţ bilet: 10 lei
Preţ bilet pentru abonaţii Cinemateca Română: 8 lei / 5 lei
Preţ bilet pentru studenţii universităţilor cu profil cinematografic: 3 lei

Pai, hai sa ne vedem cu documentarul Duba Libre acolo! 🙂

Pentru toate informatiile necesare accesati cu incredere site-ul HipTrip.ro.

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=G-EYVJ26KTP3