• Menu
  • Menu

Plec la Barcelona

Vineri la ora 06:00 o sa fiu prezenta in aeroport asteptand cu nerabdare avionul de Barcelona. Oras in care de altfel am mai fost insa nu am apucat sa il simt, sa il savurez, sa il inteleg. A fost pe fuga, a fost si minunat.

Sa va povestesc despre cum imi amintesc Barcelona: arhitectura spectaculoasa, autobuze hop on, hop of, cel mai mare delfinariu vazut pana la acel moment, muzeul FB Barcelona si stadionul, informatii pe care le-am absorbit cu totul. Privelistea incredibila de pe Montjuic, balcoane romantice, baruri si cafenele care te ademenesc sa stai, sa respiri, sa inspiri, sa simti valvataia.

Cand ma gandesc la Barcelona ma mai gandesc la: petreceri nenumarate, viata activa, sange fierbinte in vene de latini, locuri linistite, un amalgam de sentimente.

Nu e de mirare ca Barcelona este unul dintre orasele preferate ale romanilor. Fiecare cartier, fiecare zona a orasului are vibeul ei, mirosul ei, specificul ei.

Las Ramblas – cu multi turisti! Cartierele mai sarace, oarecum periculoase, zonele in care trebuie sa te feresti de hoti dar cu haine la preturi de nimic si ochelari de soare, nimicuri pe care le poti cumpara ieftin. La Sagrada Familia, arhitectura, istorie, imposibil. Plaja, Barcelona insorita, locul fara griji in care timpul sper sa stea in loc.

Ce secrete aveti pentru mine? Intentionez sa documentez video toata plimbarea, astept si accept idei. Cine stie, poate o sa le pun si in aplicare!

P.s. – astept inscrieri pe simona@lipa-lipa.ro pentru vederi din Barcelona!

Aventura Vivolis continua si nu, nu se opreste aici!

Barcelona9

Plec la Barcelona si astept recomandari!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.