• Menu
  • Menu

Cinci sate – Manarola

Din Vernazza am fugit 2 sate pana in Manarola pentru a rataci puțin pe străduțe și un apus de soare electric. Sincer nu îmi e clar de ce s-ar spune că  Vernazza ar fi locul cel mai fotogenic. Fiecare sătuc are particularitățile lui și este cu adevărat special.

Manarola de exemplu este posibil să fie cel mai vechi sat dintre cele cinci, cu biserica datând din 1338. Manarola ar însemna roată mare.

Manarola mai este celebru și pentru drumul dragostei iar în topul meu a urcat ca unul dintre cele mai bune locuri pentru un apus de soare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAm plecat din Vernazza, am avut intenția să coborâm din tren în Corniglia însă am realizat că avem cam mult de urcat și probabil nu e neapărat cea mai bună priveliște așa că ne-am aruncat înapoi în tren și am coborât aici. Nu regret absolut deloc decizia pentru că am avut parte de o seară foarte foarte bună.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Poate o să sune ca o compunere de clasa a V-a însă razele soarelui la apus se jucau foarte frumos cu peisajul, cu apa și cu orașul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ca pisoii din cărțile copilăriei ne-am împuținat și noi. Din șapte rămăsesem trei visătoare după un apus.

Citește și Cele mai bune locuri pentru un apus de soare memorabil  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Curând acest drum misterios al dragostei.

Travel & love, love to travel!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment