• Menu
  • Menu

Animalele de companie si calatoriile

Articolul ăsta m-a făcut sa râd bine de tot! „Când o să mă fac mare” (adică atunci când nu o să mai locuiesc într-un apartament) o să îmi iau un labrador! Nu știu cum o să suprapun asta cu toate plecările mele, dacă aveți animale de companie și călătoriți cu ele sunt super curioasă cum faceți!

Am copilărit la curte unde e anormal să nu ai cel puțin un câine. Am avut momente (dese) când aveam și câte trei în același timp.  Cu statul ăsta la bloc în București nu mă înțeleg eu prea bine și nici nu mi se pare prea ok să crești un câine (care nu e de apartament) – în apartament. Să stea singur o zi întreagă, să nu poată să iasă afară ca să își facă nevoile, să fie nevoit să se programeze – dimineața și seara, să dezvolte în timp diverse alte boli din cauza asta etc…

Ce să mai spun despre călătorii. În mintea mea animalele de companie si călătoriile nu prea se pupă. Păi ce aș mai face eu weekend de weekend? Cum să plec și să îl las închis în casă? Iar cel puțin de când a venit căldura nu cred că am mai petrecut un weekend în București! Câți prieteni binevoitori care să NU plece și ei în weekend din București să găsesc?

Ce părere ai despre animalele de companie și călătoriile? Aveți tips & tricks pentru asta? Cine știe? Poate îmi fac puțin curaj să îmi iau labradorul ăla mai devreme! Sunt așaaaa simpatici!

Traveler-labrador

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

6 comments