Asia, Oferte

Zboară cu Aeroflot spre Thailanda sub 500 de euro

Reading Time: 2 minutes

Mă gândeam așa la voi și la binele vostru și cum ați putea mulți să vă faceți damblaua de a ajunge în Thailanda sub 500 de euro.

De ceva vreme Thailanda nu mai este chiar Paradisul care era cândva. Când spun asta mă refer binențeles de fluxul continuu de turiști și de agitația de pe plaje. Din cauza aceasta și prețurile destul de mari la bilete! Pentru mine Thailanda rămâne în continuare o amintire foarte plăcută, plaja din Tonsai Bay m-a captivat și sper să revin acolo!

Citește și – Cu autobuzul prin Thailanda.

Dacă totuși te gândești că ai vrea să dai o fugă în decembrie să spunem, am făcut super în fugă o simulare la zborurile celor de la Aeroflot. Surpriză! 1-15 decembrie 465 de euro!

Hai să vedem simulările

Screen-shot-2015-09-21-at-12.25.14-PM Screen-shot-2015-09-21-at-12.25.32-PM

 

Nu știu ce planuri ai sau când ai vrea să ajungi în Thailanda, dar o poți face ușor sub 500 de euro! Asta e foarte important!

Dacă te gândești să faci un tur al Asiei, o să te ajute biletele astea de la AirAsia Asean pass.

Baftă & have fun! Să îmi spui dacă ai rezervat!

Sharing:

About The Author: Simona

I like to challenge what I think I know! I like to travel for the challenge! I travel because it makes sense. I travel because this is life for me!

6 Comments

 1. Nu prea dispun de timpul sau banii necesari, momentan. Dar sunt curios daca si ofertele sunt similare pentru perioadele mai calduroase, precum primavara – vara 2016. Sau daca se pot face rezervari de acum pentru anul viitor. Nu m-am interesat prea mult, ma gandeam ca pot gasi informatiile aici. Ah, si pretul include doar transportul sau si alte facilitati? Inca nu mi-am dat seama decat de zbor.

  1. Poti face rezervari oricand doresti. Eu mi-am luat bilete de Dubai – Filipine acum muuultaaa vreme si urmeaza sa plec tocmai in februarie 2016. De cele mai multe ori cu cat perioada cand vrei sa pleci e mai departe, cu atat ai sanse sa gasesti preturi mai bune.
   De asemenea ar fi indicat sa verifici zona in care vrei sa mergi si ce sezon este acolo. Sa nu te trezesti ca prinzi fix sezonul ploios si cu greu poti sa iesi din casa (nu se intampla chiar asa, dar intelegi ce vreau sa spun).
   Daca vrei pot sa incerc sa te ajut. Imi spui exact perioada cand ai vrea bilet si destinatia si daca apare ceva interesant te anunt. Cel mai bine vorbim prin mesaje pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/lipaliparo
   Daca mai ai si alte intrebari, sunt aici!

Your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *