• Menu
  • Menu

Thailanda la plaja in Tonsai Bay

Plecasem deja de acasa de ceva vreme si se apropia Revelionul. Nu stiu daca asteptam sau nu anul urmator. Eram aproape indiferenta cu privire la trecerea dintre ani. Putem sa stau sa dorm fara sa imi pese. Cumva, presiunea lui „trebuie sa fac ceva de Revelion” nu ma apasa. Deja faceam ceva. Restul nici nu mai conta.

Vizitasem deja 6 tari, statusem 12 zile in China si apucasem sa ma plimb cu trenul la categoria hard seats, alaturi de localnici cu pofta de gheare de pasare si inclinatii spre scuipatul semintelor pe jos si activitatea lor preferata: sa iti faca poze cu telefonul fara sa se osteneasca prea mult sa se ascunda.

Facusem un fel de toxi infectie alimentara in Hong Kong si dupa cat de rau mi-a fost in prima seara puteam sa jur ca e ceva destul de serios.

In Taiwan am lansat lampioane in orasul care le-a inventat, in Filipine am obtinut prima battle wound mai serioasa, in Vietnam am vazut cat de insalubre sunt conditiile din „fabrici”, mai ales cele de taitei si de orez. Guess wat: cam de acolo ne vin si noua produsele astea. E prea tarziu sa va faceti griji! Am mai suferit de o deshidratare destul de interesanta si retentie de apa incat nu mai aveam glezne. Trebuie sa ma credeti ca e dubios sa ai impresia ca esti insarcinata cand stii clar ca nu esti!

M-am hidratat si am ajuns si in Thailanda, Tonsai Bay. Fara presiune fata de Revelion si sarbatoare, fara planuri de viitor prea mari. Mi-am dorit un singur lucru si acela destul de general: sa fie bine!

Cazarea a fost la un pret foarte decent. Echivalentul a 100 de lei la noi din cate imi amintesc. Un bungalow (care era mai degraba o casuta) decent, curat si cu apa calda! O camaruta intunecoasa, cu o lumina calda si frumoasa. Mi-a fost draga camaruta aceea chiar daca era foarte simpla.

Nu am avut soare sa nu ii fac fata dar a fost chiar mai bine asa. Aveai senzatia ca timpul sta. Soarele nu stralucea mai mult sau mai putin o zi intreaga.

IMG_8609 IMG_8579 IMG_8581

IMG_8582

tonsay bay 10 tonsay bay 11 tonsay bay 13 tonsay bay 14 tonsay bay 15 tonsay bay 4 tonsay bay 5 tonsay bay 8 tonsay bay 9

Spre seara am mancat clatite delicioase. Relaxare si voie buna la cote maxime.

tonsay bay 17

Anul nou m-a prins in intuneric luminat de lampioane, pe plaja, cu apa la picioare si cu showuri cu foc, pe ritm de galetusa de alcool. Salut 2013. Bine ai trecut!

tonsay bay 18 tonsay bay 19

Povestea continua iar acest articol este scris de pe un superb Samsung Notebook seria 9. Daca nu va e cu suparare puteti arunca si un ochi pe pagina de Facebook Samsung Romania.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.