• Menu
  • Menu

Ești un nomad digital în căutarea unui loc de unde să muncești? Pura Vida Hub

Search no more, s-a deschis noul hub dedicat în special călătorilor și mai mult, au deciz să premieze inițiativele tinerilor antreprenori din România! Locul se numește Pura Vida Hub și este primul spațiu de co-working & co-living din Bucuresti.

Pe lângă spațiul comun de lucru și relaxare, antreprenorii și freelancerii care își desfășoară activitatea aici pot să-și închirieze și locuri de cazare la etajele superioare, în cadrul Little Bucharest Old Town Hostel, în camere private ori dormitoare comune. Atât spațiul de lucru cât și camera de relaxare, camerele de dormit și balcoanele au priveliște spre Străzile Smârdan și Lipscani – cele mai importante zone pietonale din Centrul Vechi al Bucureștiului, spune Tudor pe blogul său!

Ce înseamnă asta efectiv? Un hostel care oferă și spațiu de lucru iar clienții le pot achiziționa fie pe amândouă, fie doar unul dintre servicii. Mie mi s-a întâmplat de multe ori să fiu nevoită sau să vreau să lucrez în timp ce eram plecată iar internetul unui hotel / hostel nu este mereu cel mai rapid. În cazul de față, axați fiind fix pe genul acesta de business, internetul este pe bune de mare viteză!

Bonus, tot de la Tudor de pe blog am aflat că în fiecare săptămână au loc sesiuni de învățare și workshop-uri prin care membrii hub-ului împărtășesc din cunoștințele și experiența lor, dezbateri privind proiecte inovatoare. Spațiu de lucru poate fi închiriat pentru o zi, o săptămână sau chiar pe termen lung, iar costurile depind în funcție de perioadă.

Te interesează care sunt costurile? O zi de acces la hub costă 5 euro, o săptămână 30 de euro și pentru o lună se plătesc 100 de euro.

Conceptul sună destul de nou pentru România poate, există însă foarte mulți freelanceri care călătoresc și își doresc o conexiune stabilă la internet și ceva din atmosfera de birou, tocmai pentru a se putea concentra mai bine.

De ce să alegi un hub și nu o cafenea? Pentru că nu cred că poți sta o zi întreagă într-o cafenea, pentru că nu îți este garantată conexiunea la internet, pentru că o cafenea înseamnă mai multă deconcentrare. Un călător freelancer (cred eu) își dorește să termine repede și bine lucrurile pe care le are de făcut!

Vă spuneam că au decis să finanțeze tinerii. Poți câștiga șase luni de acces în hub! Gratis! Înscrierile se fac la acest link.

Pagina lor de Facebook o găsești aici.

Succes! Înscrierile durează până pe 23 octombrie, nu mai e așa mult timp la dispoziție!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.