• Menu
  • Menu

O vizită până în Italia – săptămâna Italiană

V-am spus că iubesc Italia? V-am spus și cred că e clar, mai ales din drumurile pe care le tot fac spre această destinație! Îmi place cafeaua lor, îmi plac străduțele și peisajele, oamenii veseli și vorbind tare și răspicat, dar mai ales îmi place mâncarea lor!

Plec pe 18 noiembrie iar spre Italia, și pentru că tot mai am de așteptat vreo două săptămâni, o sa încerc până atunci să îmi alin dorul cu preparatele de la Lidl din săptămâna italiană! Mmmm nom nom nom!

De azi în magazinele Lidl ne așteaptă tot felul de bunătăți și tot ce pot spera e că nu se dau prea repede. În weekend aproape am căzut în păcat și era să cumpăr o pastă de măsline random, de la o marcă necunoscută. Pfiu, am fost păzită, o să îmi iau pasta de la Lidl (uite aici link). (nu mi s-a întâmplat niciodată să cumpăr ceva de la ei și să nu îmi placă produsul).

Și-mi mai doresc și un sos de vinete. Astea două, pe pâine prăjită, sunt un deliciu pentru un brunch leneș în doi în weekend. De preferat servit direct în pat. Și măslinele marinate picante, oh, dacă omului meu i-ar plăcea măslinele… sau vinetele, sau ceva din toate cele pe care le voi înșira eu aici!

Și chiar dacă eu mă voi bucura probabil singură de brunch-ul meu cu multe măsline și probabil felurite brânzeturi, pe seară putem măcar să facem un rissoto, aproape ca la mama lui Italia, cu fructe de mare și merge sau nu, eu o să adaug și ceva spicy – just for the fun of it. La final ciocnim și un Limoncino și seara nu are cum să se termine rău!

Anyway, dacă îți e dor de bucătăria Italiană și nu ajungi prea curând pe acolo, poți să îți alini dorul măcar cu produsele italienești de la Lidl.

Și nu, acesta NU e un articol sponsorizat!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.