• Menu
  • Menu

Idee pentru agențiile de travel! Zilele astea plecăm la drum cu fotograful

Super idee pentru agențiile de travel sau de ce nu, chiar asociațiile de travel! Da, ai citit bine! Selfie-ul de călătorie este moda anului trecut (nu că aș renunța să îmi fac selfiuri, dude, I was doing it before it was cool), în zilele noastre pleci în vacanță cu un fotograf profesionist după tine, care la final să îți ofere un rezumat perfect al excursiei tale.

Cred că vom avea curând o nouă nișă – fotografii de călătorie. Le plătești drumul și cheltuielile, poate și un mic fee. Ok! Mă angajez acum! Unde semnez?

Glumesc, glumesc! Hai să vedem care e toată povestea. Pe scurt o agenție de travel – El Camino – s-a hotărât să ofere ceva în plus. Pls să intrați și pe site-ul lor și pe contul de instagram. Au super poze!

All Rights Reserved
All Rights Reserved
All Rights Reserved
All Rights Reserved

De ce arată pozele lor așa bine? Pentru că fiecare tur pe care îl fac include și un fotograf profesionist! Iar eu vorbesc despre asta pentru că EVIDENT mi se pare genial și cred că este o foarte bună idee pentru agențiile de travel!

În loc să stai, să te stresezi că pierzi trenul și nu ai timp să faci și ultima poză, în loc să îți frângi gâtul, să te chinui să încadrezi, să ți se strice aparatul, să uiți să îl încarci, să descarci pozele și câte și mai câte nu se întâmplă cu tehnologia în zilele noastre, stai și te bucuri de experiență iar altcineva te pozează.

Zi de zi călătorii primesc o serie de poze din ziua precedentă. În medie în jur de 20. Multe dintre ele cu siguranță despre care turiștii habar nu au. Scena asta de pe stradă mi se pare foarte reală de exemplu! Bonus a tiny side boob!

All Rights Reserved
All Rights Reserved

Toate pozele au fost luate de pe site-ul lor – El Camino Travel! Care e prima agenție de travel care să implementeze conceptul?

Update – sau ar putea să folosească instagrameri pricepuți ca @psihotrop sau @yesmyfriend și mulți mulți alții! (pe mine mă găsiți aici pe instagram)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments