• Menu
  • Menu

Ce facem de Revelion? Zboruri SUB 100 de euro dus-întors

Nu știu voi cum sunteți cu pregătirile anul ăsta, noi suntem în pom iar pomul este undeva departe în aer. Cert este că până azi, 10 decembrie, noi nu avem planuri clare nici pentru Crăciun și habar nu avem ce facem de Revelion. Bine, pentru ocaziile astea două oricum facem rar planuri din timp, sau cel puțin eu fac rar planuri cu mult timp înainte.

Tocmai în ideea că poate sunteți mai mulți în situația în care vă întrebați privind lung unul spre celălalt „noi ce facem de Revelion”, m-am gândit să cercetez puțin care sunt posibilitățile pentru Anul Nou, măcar din punct de vedere al zborurilor. Vă descurcați voi cu cazarea și altele.

Ca de obicei, m-am uitat de potențiale zboruri care să fie până în 100 de euro. Știu că spre unele destinații găsiți și mai ieftin, dar în alte perioade! Asta e diferența majoră!

Pentru perioada 28.12 -04.01

Spre Italia zburați de la 225 de lei (Milano), Bolognia de la 279 de lei, Roma 288 de lei. Prețuri bune de persoană, vedeți simulările aici.

ce facem de Revelion

Uimitor, dar și spre Suedia se găsesc bilete la prețuri decente. Mai exact 315 lei dus – întors pentru Stockholm.

ce facem de Revelion Stockholm

Și ultima variantă, Glasgow UK, un zbor care costă 473 de lei (puțin peste buget), dar poate vreți să sărbătoriți în UK Revelionul.

ce facem de Revelion Glasgow

În speranța că am rezolvat măcar două – trei ce facem de Revelion, vă urez călătorie plăcută!

Și clasicul travel & love, love to travel!

sursă foto

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2 comments