• Menu
  • Menu

M-am înscris în Kerala Blog Express

V-am povestit puțin despre Kerala Blog Express în articolul de aici. Dar atât de pe scurt încât nu cred că s-a înțeles prea bine. O să te rog să mă votezi aici și o să îți povestesc și de ce îți cer asta.

Ce este Kerala Blog Express

Este un fel de concurs, organizat pentru al 3-lea an consecutiv deja, de către oficiul de turism din Kerala. Ei duc bloggeri de travel, fashion, lifestyle, fotografi din toată lumea să descopere Kerala. 

Vă spuneam imediat după vizita în India că îmi doresc mult să ajung și în Kerala (citiți aici despre asta), în zona de Sud din India, zonă despre care se spune că este „o altă India”.

Bloggerii din anii trecuți laudă nespus experiența. Și sincer sună foarte bine! Două săptămâni petrecute în Kerala alături de alți călători din jurul lumii! Unde semnez pentru asta?!

kerala blog express 2

kerala blog express

Acum partea interesantă și care practic m-a atras pe mine este faptul că

  • Sunt importante voturile voastre, dar nu sunt singurul element reprezentativ.
  • Există și un juriu care analizează fiecare blog / blogger și vor face o selecție

Dacă ai vrea să reprezint România în Kerala blog express nu îți rămâne decât să mă votezi! E foarte simplu să o faci! Apoi dă mai departe articolul ăsta!

Apropo, până să scriu despre asta era o singură bloggeriță din România înscrisă și m-aș bucura să avem cât mai mulți reprezentanți de seamă în listă. Chiar avem mulți bloggeri buni de travel, fashion, lifestyle, mulți fotografi pricepuți! Vreau să fie și un blogger român acolo anul ăsta!

Mai multe detalii despre Kerala Blog Express găsești aici.


Dacă vrei să îmi citești aventurile din India le găsești pe toate aici. Dacă vrei direct un mic rezumat și un ghid de călătorie,  îl găsești aici. Dacă vrei să fiu unul dintre bloggerii din Kerala Blog Express – click aici!

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4 comments