• Menu
  • Menu

Swiss Lanna Lodge Chiang Mai – recomandare de cazare în Thailanda

Când am ajuns la Swiss Lanna Lodge eram deja epuizați de pe drum! În Bangkok stătusem două ore jumătate în trafic pentru a prinde autobuzul spre Chiang Mai (din fericire l-am și prins), apoi am petrecut încă 9-10 ore în autobuz pentru ca într-un final să ajungem în Nordul Thailandei, în Chiang Mai!

Am fost întâmpinați cu zâmbete și ceai rece imediat cum am intrat pe poartă! Tocmai veneam din Sudul Thailandei, așa că am ochit imediat hamacele din grădină și ne-am bucurat că există și că putem continua să lucrăm tot din hamac! Am știut de cum am văzut căsuța că o să fie unul din locurile noastre preferate din experiența în Asia și încă habar nu aveam ce ne așteaptă!

Swiss lanna lodge chiang mai-10_1280x720

Swiss lanna lodge_1280x720

Swiss Lanna Lodge are șapte camere. De la camere simple, pentru două sau trei persoane cu baie proprie sau shared, până la cea mai bună cameră, rezervată cel mai des de persoanele care sunt în luna de miere – Pasha Room.

Noi am stat în trei din cele șapte camere și ne-am simțit minunat în toate! Se vede atenția la detalii și pasiunea pusă de Toto și familia ei pentru a menține și a decora căsuța de lemn în stil Lanna.

Swiss lanna lodge chiang mai-23_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-21_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-13_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-15_1280x720

Ne-au surprins plăcut și ni s-au părut inedite băile fără acoperiș! Atât cea din camera de trei persoane de la pater, cât și cea din Pasha Room, cameră dotată și cu un jacuzzi în mica grădină / terasă / baie!

Swiss lanna lodge chiang mai-24_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-36_1280x720


Interesant de știut

Până în secolul 19 ținutul Lanna a fost un regat independent ce se întindea până în Chiang Rai, Laos și Burma. În nordul Thailandei încă se păstrează multe tradiții, stiluri și obiceiuri din vechiul Imperiu Lanna.

Specific arhitecturii lanna sunt casele construite din lemn de arbore de ceai.


Pe lângă cele șapte camere în care stilul lanna se îmbină armonios cu accente moderne, Swiss Lanna Lodge mai oferă

  • o terasă la etaj pentru relaxare, yoga, împărtășit povești cu alți călători sau moțăit la prânz
  • o grădină și două hamace
  • terasa unde puteți să serviți micul dejun dimineața
  • Biciclete și scutere de închiriat
  • multă veselie și o atmosferă zen generală

Swiss lanna lodge chiang mai-17_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-18_1280x720

Swiss lanna lodge chiang mai-40_1280x720

La Swiss Lanna Lodge nu ne-am simțit ca la orice hotel sau guest house, am avut impresia că suntem chiar din familie! Pe lângă designul casei, ospitalitatea, veselia și deschiderea oamenilor de aici sunt punctul de diferențiere față de orice alt loc în care am stat!

Dacă ajungi în Chiang Mai îți recomand să începi aventura aici, să uiți câteva zile că ești doar în trecere și să ai impresia că de aici ai fost mereu, să te relaxezi în hamac. Cred că un alt plus al acestui loc este faptul că nu se află între pereții centrului vechi al orașului, străduța este foarte liniștită, aveți câteva opțiuni de mâncare în apropiere iar pentru a ajunge în centrul vechi puteți oricând să apelați la biciclete, scuter sau taxi.

Îi găsești și pe Facebook, Twitter, pe site-ul lor și pe Agoda.

Travel & love, love to travel!

 

 

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment