• Menu
  • Menu

Am testat book-cheap.com în Thailanda (P)

Pentru cei care își pregătesc vacanța în cele mai mici detalii am o veste excelentă! I-am testat pe cei de la Book-cheap.com în Thailanda și am găsit cazarea perfectă pentru ce aveam noi nevoie!

Cu toate că nu am terminat încă toate poveștile de la plajă, noi momentan suntem în zona de nord a Thailandei pe unde ne tot învârtim de ceva vreme. Am stat de Songkran în Chiang Mai apoi am dat o fugă până în Pai.

harta pai chiang mai_1280x656

Din Pai, la întoarcerea în Chiang Mai am realizat că vrem următoarea cameră în care stăm să îndeplinească niște criterii: să avem balcon, să fie în apropiere de centrul vechi, dar să nu fie într-o zonă aglomerată, să aibă personal amabil și locuri de fumat și cum avem destul de mult de muncă (nu ne plângem neapărat), să fie și confortabilă terasa, să nu stăm doar în cameră toată ziua, să aibă wifi și niște aer condiționat pentru că este atât de cald încât eu mă dezhidratez zilnic și evident, să nu fie scump!

Book-cheap.com a spus că poate face față provocării. Avem destul de multe criterii, unele departe de standard.

Și chiar s-au descurcat excelent. După ce am aruncat un ochi pe variantele de cazare pentru Chiang Mai de pe Book-cheap și am făcut un short list, până la urmă ne-am hotărât, am rezervat și suntem aici de patru nopți!

Data viitoare când călătorești, nu uita să arunci un ochi și pe book-cheap.com! Fie că mergi în Europa, Asia sau alte continente, găsești la ei o multitudine de variante de cazare. Munchen, Vienna, Berlin, Madrid, Budapesta, Lisabona, Tenerife, Singapore, Bali, Miami, Rio de Janerio sunt doar câteva exemple de orașe.

De ce să mai rezervi prin book-cheap.com?

  • pentru că sunt români
  • sunt verificați (nu sunt singura care i-a testat și confirmă că sunteți în siguranță rezervând prin ei)
  • pentru că este ieftin
  • nu percep comision de rezervare (how cool is that?)
  • au mai mult de 100.000 de hoteluri în sistem
  • Support 24/7. Dacă aveți nevoie de ajutor sunt sigură că vor face tot posibilul să vă ajute
  • nu au costuri ascunse. Asta înseamnă că la finalul rezervării nu o să vi se adauge taxe și comisioane.

O să îi mai testez în escapada asta și o să vă țin la curent cum a mers! Momentan dacă am ceva de propus pentru site este să aibă poze ceva mai mari pentru cazări, dar le-am spus deja asta!

Travel & love, love to travel și rezervă liniștit prin Book-cheap!

Îi găsești și pe Facebook și Twitter. (sper eu curând și pe instagram)

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment