• Menu
  • Menu

Vlog de călătorie din Laos – prin Nord – Muang Ngoi

Când ajungi în Laos durează puțin până te înveți cu țara și e posibil să nu îți placă din prima! Durează puțin, dar merită din plin! Aici am văzut cei mai mulți fluturi iar peisajele te fac să te pierzi cu ochii privind în zare, te mai ciupești, poate visezi și apoi te urnești să încerci să filmezi sau să faci poză. De multe ori am rămas cu poze mentale, știind că nu aș putea să capturez exact tot ce văd!

Lumea se mișcă lent și sunt haotici deseori. Drumurile sunt destul de proaste iar cea mai bună variantă e barca. O să vedeți în video cum decurge și plecarea cu barca.

Una peste alta țara este foarte frumoasă iar acum dacă stau să mă gândesc prin cât de izolate sunt locurile în care am mers, localnicii se descurcă excelent chiar.

Vorbim de o țară în care o treime din populație trăiește cu sub 1 un dolar și 25 de cenți pe zi. O să povestim mai multe despre Laos, acum vă lăsăm să îl vedeți!

Muang Ngoi, cu toate că foarte izolat de civilizație, datorită creșterii numărului de turiști a început să aibă energie electrică acum 2 ani!

Alex iar a scos tot ce a fost mai bun din filmulețele noastre. Cel mai bine „funcționăm” fără un scenariu iar mie mi se pare că asta vă aduce și pe voi puțin mai aproape de noi și de cum ne trăim experiența. Bine, pe viitor nu ar strica poate să vorbim mai mult, mai clar și detaliat, dar vin în ajutor blogul și articolele postate!

Aveți aici o hartă cu traseul nostru prin Laos. Din Nong Khiaw (aici vlogul în care vă plimbam prin Laos și vă arătam cum căutăm cazare) am luat barca spre Muang Ngoi și alte sate și mai izolate. Enjoy!


Video filmat în întregime cu  Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy Note Edge.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 comment